Acum citesti
Strasbourg 71, gravel bike îmbunătățit de la Eddy Merckx

2017-Eddy-Merckx-Strasbourg-disc-brake-gravel-road-bike01Modelul de gravel bike Strasbourg 71 se află deja de un an în colecția Eddy Merckx, dar acum el primește îmbunătățiri: un cadru nou cu ranforsări in aramidă, prinderi suplimentare pentru bidoane, pentru aripi și portbagaj. Cadrul are tuburi interne din carbon care ghidează cablurile, schimbarea acestora fiind foarte simplă.

2017-Eddy-Merckx-Strasbourg-disc-brake-gravel-road-bike02Cablurile sunt rutate intern cu tot cu cămăși pentru un aspect curat și schimbări ușoare. Acestea intră în canalele din carbon din interiorul cadrului prin dopuri supradimensionate.

2017-Eddy-Merckx-Strasbourg-disc-brake-gravel-road-bike05Partea din spate a seat tube-ului și cea de jos a down tube-ului sunt protejate de impactul cu pietrele aruncate de roți cu ajutorul inserțiilor in aramidă, acestea fiind lăsate vizibile. Combinația dintre fibrele de aramidă și carbon este la jumătatea greutății față de folosirea doar a carbonului, dar rezistența la impact este mărită cu 50%. Protecțiile se întinde de fapt mai mult în jos, acoperind și zona inferioară a monoblocului.

2017-Eddy-Merckx-Strasbourg-disc-brake-gravel-road-bike07A fost lăsat spațiu mai mare pentru anvelope, fiind acum loc și pentru prinderi de aripi și portbagaj. Prinderile inferioare sunt poziționate deasupra axului thru Syntace X-12, prezent la ambele roți.

2017-Eddy-Merckx-Strasbourg-disc-brake-gravel-road-bike11Prinderea pentru deraiorul față este adaptată și la modelele electronice, ea putând fi demontată și acoperită cu un capac pentru cei ce preferă transmisiile 1x. Există și o ureche de prindere a lanțului căzut, pentur ca acesta să nu lovească în cadru. Există patru găuri de prindere pentru suportul de bidon care, chiar dacă sunt destul de apropiate pentru ca să permită montarea a două bidoane, oferă posibilitatea de a alege locul de montare după necesități. Există trei versiuni de echipare: Shimano Ultegra, Shimano 105 și SRAM Rival1, toate beneficiind de roți DT Swiss R23 SPline, șei Prologo și anvelope Clement MSO 700x36c.

Mai multe informații puteți afla pe pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =