Acum citesti
Strava funcţionează independent pe Android Wear 2.0

După o nouă actualizare a sistemului de operare Android Wear 2.0, câteva modele de smartwathc vor avea capacităţi noi, mai multe modele urmând să fie actualizate în viitorul apropiat. Pentru sportivi este importantă mărirea capacităţii de autonomie, astfel că de acum Strava va putea încărca şi descărca track-uri fără a mai folosi telefonul mobil. Momentan facilitatea e disponibilă doar pentru LG Wath Style şi foarte curând pentru Watch Sport, dar în această primăvară va deveni funcţională pe mai multe dispozitive cum ar fi noul Polar M600.

 

Astfel utilizatorii de Strava pe smartwathc vor putea să încarce şi să descarce track-uri fără a mai folosi telefoanele Android şi iOS ca punct intermediar. Astfel se va mări autonomia bateriei şi procesul va fi mult mai simplu. Strava a fost oricum una dintre primele aplicaţii disponibile pe Android Wear 2.0.

Bineînţeles, vor fi disponibile în continuare informaţiile de bază: timp, distanţă, viteză, ture şi puls.

Noua aplicaţie este disponibilă pe Google Play direct de pe dispozitivul Wear 2.0, dar pentru instalare are nevoie de un dispozitiv cu iOS sau Android şi un cont Strava activ.

 

Vezi Comentarii (2)
    • Teoretic nu au, îl instalezi din Google Play şi tot teoretic ar trebui să meargă pe orice ceas cu Android Wear 2.0. Practic, eu am Garmin şi nu am încercat, am testat mai demult Endomondo pe Samsung Gear şi arăta destul de bine, măsura pulsul direct din ceas cu IR, bănuiesc că şi Strava merge la fel.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − four =