Acum citesti
Sudoare și pedale la Maratonul Făgetului

Campionatul Transylvania MTB Trophy și-a consumat prima etapă duminica trecută, când echipa Clujul Pedalează a organizat Maratonul Făgetului. Aproape 300 de participanți au răspuns invitației lansate de organizator și s-au aventurat într-una din cele două trasee ale întrecerii care treceau peste dealurile din zona Clujului.

Startul și finish-ul au avut loc în parcarea centrului comercial Polus din Cluj-Napoca, loc suficient de generos pentru a găzdui mare parte din echipa de organizare care a primit o mână de ajutor consistentă din partea Poliției și a Salvamontului din localitate.

Întrecerea a fost dominată de invitatul special al cursei, campionul Ungariei, Marton Blazso, care a terminat cei 70 de kilometri ai traseului lung în 3 ore și 4 minute. Următorul sosit, Szentes Norbert, a trecut linia de sosire după 23 de minute. De-a lungul traseului, urcările au pus probleme serioase sportivilor, nu odată aceștia trebuind să se dea jos și să împingă bicicleta. Ambele trasee au avut atât participanți, cât și participante, lucru mai mult decât îmbucurător. Următoarea etapă a Transilvanya MTB Trophy va avea loc la Târgu Mureș, cu ocazia concursului Primăvara pe două roți.

Foto: Vali Tureanu

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =