Acum citesti
Sunn Wisdom S1 2011


Așa arată în viziunea francezilor o bicicletă full suspension cu un raport calitate/preț foarte bun. Wisdom S1 este un model cu tradiție pentru cei de la Sunn, iar într-un buget de aproximativ 1.600 de euro, aceștia oferă o bicicletă all mountain cu o greutate decentă de 12.9 kg, echipată cu componente mid-level.



Liniile clasice ale cadrului ies în evidență la nivelul tubului superior, care este hidroformat dar și la nivelul basculei. Și asta deoarece țeava inferioară a basculei nu este paralelă cu solul. Amortizorul spate RockShox Ario 3.2 este acompaniat în partea frontală de furca Rock Shox Recon Gold cu o cursă de 120 de mm. Ambele sunt dotate cu funcția de Lock-out!


Frânele puternice provin de la Avid, modelul Juicy 3 în configurația cu disc de 185 de mm pentru partea anterioară și de 160 de mm pentru cea posterioară. Sistemul de transmisie este alcătuit din componente Sram, din gamele X.5 și X.7, iar ca o particularitate, anvelopele Hutchinson Toro sunt oferite în dimensiuni distincte: 2.35 pentru roata din față, respectiv 2.15 pentru roata din spate.


Informații complete pe sunnbicycle.com. Poate fi achiziționată din magazinele virtuale din Europa.


via Sunn


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =