Acum citesti
Suntour Auron RC2 în ediție limitată Megavalanche

Suntour susține Megavalanche de mai bine de 10 ani, iar anul trecut Remy Absalon a reușit să câștige competiția cu o furcă Auron 29. Furca era dotată cu cartușul RC2 PCS, care acum este disponibil și pentru publicul larg, lansat în ediția limitată a lui Auron Megavalanche.

suntour-auron-3Noul Auron ar trebui să fie un mix perfect între amortizare, greutate, rigiditate și durabilitate, așa cum ne povestește producătorul, iar toate setările au fost făcute împreună cu Remy Absalon. Furca va fi disponibilă în versiunea pentru roata de 27.5 sau 29 de inch, cu sau fără Travel Adjust, cu o cursă de la 130 până la 160mm pentru 27.5 sau 150mm pentru 29.

suntour-auron-2Cartușul RC2 PCS este de fapt marea noutate și bineînțeles, inima acestei furci. PCS, care provine de la Piston Compensator System, oferă tracțiune, control și o performanță consistentă ținând cont că vine cu o construcție simplă și ușor de servisat. Cartușul a fost inițial dezvoltat pentru furca de downhill Rux, însă a fost împrumutat pentru Auron cu câteva modificări. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează, poți urmări filmul de mai jos.

Iată și câteva date cheie despre noua furcă: brațe superioare de 34mm, modifcare cursă intern la 130 sau 140mm, ax QLoc2 Ti de 15mm, greutatea de la 1.896 de grame și trei variante de culori disponibile: alb, negru lucios, negru mat. Furca va fi disponibilă pe piață începând cu luna iulie, la un preț recomandat de 679 de euro.

suntour-auron-1

via Suntour

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 13 =