Acum citesti
Supriza : anvelopa de la Mavic

roti_k10_mavicVestitul producator de roti si componente de roti Mavic, a lansat cu ocazia aniversarii a 10 ani de la infiintarea companiei, un set de roti pentru cursiere, echipate in standard cu un set de anvelope. Surpriza se refera la faptul ca anvelopele ultra rapide cu dublu compound ce echipeaza setul de roti K10, sunt produse tot de Mavic.

Anvelopa K10 Yksium cantareste doar 225 de grame, greutatea totala a rotilor fiind de 2100 de grame : roti, anvelope si camera.

Printre tehnologiile de care se bucura anvelopa K10 Yksium amintim : GripLINK, care se refera la contructia anvelopei si anume cauciuc mai moale pe parti pentru aderenta foarte buna si cauciuc tare pe mijloc pentru viteza. ProtekLINK se refera la mixul de Polycotton si Kevlar, astfel incat sa ofere protectie optima impotriva penelor de cauciuc. Carcasa PowerLINK care este raspunzatoare pentru o transmisie ideala a puterii combinata cu o densitate mare a anvelopei de 290 TPi.

Seria este una limitata, asadar doritorii ar trebui sa se grabeasca. Pretul este unul pe masura, 990 de euro pentru ambele roti.

via | Mavic.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 20 =