Acum citesti
The Nutter, setul de scule portabil cu cheie de 15mm

Cu toate că mecanismele de desprindere rapidă au devenit aproape omniprezente, mai sunt pasionați care nu au renunțat la clasicele șuruburi cu care se strâng roțile în urechile cadrului. Seturile portabile de scule existente i-au neglijat pe aceștia căci nu există o cheie potrivită pentru a strânge sau destrânge astfel de șuruburi, dar aici intervine The Nutter, o trusă care include și o cheie de 15mm.

Și totuși prezența salutară a cheii de 15mm, apreciată în special de cei care mai au și alte șuruburi de aceste dimensiuni înfiletate undeva pe bicicleta lor, este doar un punct forte al setului The Nutter. Multifuncționala piesă mai are în componență imbusuri de 3, 4, 5, 6 și 8mm, o șurubelniță în cruce, una plată și una de tip Torx T25, o cheie de spițe și un levier de oțel pentru demontarea anvelopelor. Era însă să uităm de vedeta supremă ascunsă în Nutter, și anume desfăcătorul de capace, un camarad mult mai util decât majoritatea lucrurilor existente atunci când tura pe bicicletă e lungă, iar căldura chinuitoare. Și cum din niciun proiect contemporan nu poate lipsi grija pentru mediul înconjurător, tocul trusei este fabricat din piele și cauciuc reciclat.

The Nutter este un proiect finanțat prin Kickstarter, unde are și o pagina dedicată, iar producătorii estimează că din mai 2013 va începe și livrarea trusei, care va avea un preț de circa 52$.

PS – Trusa de scule ca trusa de scule, dar site-ul producătorului face toți banii…

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =