Acum citesti
Topoloveni Summer Tour prin ochii lui Alex Avram

Topoloveni Sumer Tour este concursul ce l-am asteptat cu sufletul la gura tot sezonul. Inca de la prima participare, cea de anul trecut mi-a placut foarte mult si pentru mine este unul dintre concursurile ce nu trebuie ratate. Entuziasmul a fost si mai mare pentru ca, din pacate, nu am putut participa la editia din primavara.

banescu

Inca de seara emotiile incepusera sa ma cuprinda, pentru ca stiam ce ma asteapta a doua zi si imi doream un rezultat bun, mai ales ca la ultimele concursuri am ratat podiumul la mustata si moralul meu nu era tocmai pe culmi inalte.

Startul a fost unul destul de linistit, fiind unul fictiv, mergand cu masina in fata, insa dupa aceea lucruile au inceput sa prinda viteza. Am plecat din fata alaturi de colegul meu Andrei Banescu si am incercat sa ne mentinem pozitiile .

Primii 6 km am mers impreuna, fiind grupul urmaritor al celor din fata format din Adi Nitu, Marian Frunzeanu, Adrian Dumitru si Vieru Antonio.

Dupa ce am terminat prima urcare impreuna, Andrei a luat distanta fata de mine pe coborare, si se pare ca a avut o zi buna pentru ca a reusit sa mai prinda cativa oameni din fata.

Eu din pacate am decis sa nu risc foarte mult pe coborare si am ramas impreuna cu un rutier de la Cogeme, Rusu Mihai. Il cunosteam de mult pe acest baiat si stiam ca merge pe bine pe plat si cum traseul a fost unul de fuga, tot ce aveam de facut era sa ma tin dupa el pana la final.

Lucrurile ca de obicei nu au fost asa de simple precum par, pentru ca traseul chiar daca mai mult de plat, a fost destul de tehnic mi-a creeat ceva probleme, eu nefiind inca familiarizat foarte bine cu fuga pe mtb, dar ce-i drept Razvan Juganaru a avut grija sa ii impacepe toti, asa ca la km 18 si respectiv 33 au fost doua urcari de toata frumusetea.

In ceea ce priveste organizarea, totul a fost perfect din punctul meu de vedere, iar marcajele, trebuia sa fi fost orb sa nu le vezi pentru ca erau dispuse din 10 in 10 metri.

Se pare ca de data aceasta nu s-a intamplat nimic interesant ca la celelate concursuri, ma bucur ca am reusit sa trecem peste fara peripetii, reusind la final atat eu, cat si Andrei sa obtinem locul 1 la categoria de varsta si sper ca acesta sa fie unul din progresele echipei spre o treapta mai inalta.

Material redactat de Alexandru Avram.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − seven =