Acum citesti
Travers Rudy Fat: fat bike ușor pe roți de 29 de inch

Travers Bikes duce nebunia fat bike-urilor ceva mai departe, construind un altfel de monstru care va rula pe roți de 29 de inch și nu pe cele de 26 de inch ca cele lansate până în prezent. Scopul? De a oferi o bicicletă perfectă pentru ture sau chiar Cross Country, care este foarte capabilă să realizeze coborârile în deplină siguranță, oferind și ceva confort pe deasupra, datorită anvelopelor groase, de 3 inch.

Rudy-Fat-Full-1-2014

Și dacă stăm să ne gândim că englezii au proiectat timp de 9 luni noul Rudy Fat, înseamnă că nu este vorba doar de o adaptare, ci de un produs dedicat, în toată regula. Special este și faptul că noua bicicletă poate primi orice piesă care este compatibilă în general cu un 29er. Deși cadrul se vinde separat, aceștia au echipat una dintre biciclete cu un angrenaj 1 x 10, standard, dar au menționat că se poate monta și un angrenaj de tip 2 x 10. Ideea generală este că lățimea Bottom Bracket-ului (press Fit) este una standard și nu una care poate fi întâlnită pe majoritatea fat bike-urilor.

Rudy-Fat-Full-2-2014

Cadrul construit manual din titan, a fost testat în numeroase curse, încă din stadiul de prototip, iar ultima cursă la care a luat parte a fost Dusk til Dawn-ul din Thetford, o cursă de 12 ore. Greutatea cadrului este de puțin peste 2 kg, iar prețul de 1.199 de lire. Poate fi comandat direct de aici, termenul de livrare fiind de 6 până la 12 săptămâni.

via Travers

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =