Acum citesti
Trenul electronic de rulare cu 12 viteze apare în curând

Umblă vorba prin industria bicicletei că italienii de la Tiso Bike pregătesc ceva foarte deosebit în materie de trenuri de rulare pentru cursiere. Este vorba despre unul care se plasează la același nivel cu concurenții de top prin faptul că este electronic, dar îi depășește prin cele 12 pinioane și prin faptul că se acționează fără fir. Numărul magic rămâne 12, căci data de lansare a fost stabilită pentru 12 decembrie 2012.

Prototipul a luat naștere acum aproximativ un an de zile, dar producătorii nu au fost generoși când a fost vorba despre niște detalii suplimentare privind setul. Ceea ce se știe este că modul electronic de funcționare va fi tot pe baza unor motorașe ce acționează schimbătoarele, dar se pare că noutatea va fi că acestea vor putea fi controlate și printr-o aplicație de telefon inteligent.

Cât despre blocul de 12 pinioane, și acesta are o probabilitate foarte mare de a fi materializat întrucât cei de la Tiso produc astfel de componente compatibile cu cele deja existene de la Shimano și Campagnolo, ambii producători având casetele de 11 deja.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 2 =