Acum citesti
Troy Lee Designs A2: noua cască de enduro este pregătită

A2 este urmașul căștii TLD A1, lansată în urmă cu 4 ani și devenită între timp obiect al dorinței. Pentru că un urmaș al căștii A1 trebuie să fie demn de denumirea pe care o poartă, noua cască A2 va fi mai confortabilă, mai bine aerisită și va oferi mai multă siguranță. De asemenea, în această priviință, cei de la Troy Lee Designs au dotat A2-ul cu tehnologia MIPS. În dreptul frunții, stratul EPS este cu 16% mai gros decât la versiunea anterioară, iar aerisirea este de asemenea cu 25% mai eficientă. Stratul exterior este din policarbonat, pe când șuruburile de prindere pentru cozoroc sunt construite din aluminiu.

Garanția este de 3 ani, prețul de achiziție variind între 169 și 175$, în funcție de aspect. Și pentru că tot am adus vorba de aspect, unul din punctul forte este faptul că poți alege din nu mai puțin de 11 variante de culoare, printre care și o ediție Sram care este și cea mai scumpă de altfel.

Fotografia încearcă să-ți sugereze cum te vei putea da la vale dacă porți o cască TLD. 🙂

Sistemul de prindere sub bărbie a fost simplifcat pentru un confort crescut, iar casca este compatibilă atât cu Goggles-i cât și cu ochelari obișnuiți. Designerii s-au gândit la un sistem inteligent de prindere pentru ochelari, în gurile de ventilație, astfel încât aceștia să stea într-o poziție fixă (nu e ceva nou pentru cei care o face deja, însă în cazul A2-ului au un locaș dedicat). Versiunea A1 va fi în continuare produsă, ca alternativă mai ieftină, fiind oferită pentru 139$.

Câteva versiuni de culori, mai jos. Preferințe personale, desigur, căci mai sunt alte 7 culori disponibile.

via Troy Lee Designs

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − twelve =