Acum citesti
TSG introduce noul material VEP

Sub sloganul Soft is the new hard, producătorul elvețian TSG introduce un nou material visco-elastic pentru protecțiile sale.

VEP va fi materialul utilizat pentru genunchierele și cotierele sezonului 2012, de pe urma noii tehnologii profitând modelele Nose Dive Timo, 2nd Skins, Kneeguard Task, Kneeguard Slim și Frag Shirt Advanced. Segmentele protectoare 3D se vor adapta bineînțeles la specificațiile corpului celui care le poartă, prin căldura emanată, mulându-se astfel perfect și fixându-se într-o poziție fermă. Acest beneficiu este realizat prin deja faimoasa tehnologie TSG ce poartă denumirea de Horseshoe shape și care curpinde partea superioară a coatelor și a genunchilor.

Pe scurt, cu ajutorul noului material VEP, cotierele și genunchierele ți se vor potrivi ca turnate, vor oferi suficient confort și te vei putea bucura pe traseu de capacitatea lor de absorție a șocului, dacă va fi cazul, dar și de flexibilitatea acestora, prin care vei aprecia cu siguranță libertatea de mișcare pe care ți-o oferă.

În curând va urma o prezentare a noilor protecții, în rubrica accesorii.

Pentru mai multe informații poți vizualiza filmul de mai jos:

via SixPackSport

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 1 =