Acum citesti
UNNO anunță din Spania o colecție nouă de MTB din carbon

UNNO_handmade-in-Spain_mountain-bike_enduro-teaser_layup-600x315Producătorul spaniol UNNO anunță lansarea unei colecții de MTB-uri din carbon. Se pare că în produsele lor se regăsește multă experiență obținută lucrând pentru alte mărci. Sunt așteptate 5 modele noi de MTB care vor avea ceva interesant de oferit.


Unno par să fie în legătură cu studioul de design și inginerie Cero care a dezvoltat suspensia Zero de la Mondraker, precum și modelele acestora Podium, Dune, Foxy și Summon. De asemenea, au dezvoltat tehnologiile Zero Suspension System și Forward Geometry folosite de Mondraker.

UNNO_handmade-in-Spain_mountain-bike_range-teaser_front-600x268Toate bicicletele vor fi din carbon și confecționate manual în Spania, deci prețul va reflecta cu siguranță acest lucru. Ele vor fi lansate în toamna anului 2016 și vor fi disponibile în serie limitată.

UNNO_handmade-in-Spain_mountain-bike_range-teaser_angled-600x317Unno au lăsat să iasă la iveală informații destul de puține. După imagini, se pare că este vorba de un hardtail de XC și un full-suspension cu cursă scurtă, ambele cu roți de 29. Celealalte trei par să aibă roți de 27.5 și sunt un model de DH, unul de enduro cu cursă lungă și unul de all-mountain cu cursă medie. Toate cele 4 modele full-suspension par să folosească o variație a sistemului Dual Link Zero.

UNNO_handmade-in-Spain_mountain-bike_XC-FS-cross-country-full-suspension-teaser_upper-linkageUNNO_handmade-in-Spain_mountain-bike_Ever-DH-downhill-teaser_cockpitUNNO_handmade-in-Spain_mountain-bike_enduro-teaser_upper-linkageModelul de DH, care s-ar putea să se numească Ever, include un port pentru cabluri în spatele headtube-ului în stilul celor de pe bicicletele de contratimp. Se pare că un prototip a fost folosit deja într-o cursă din Masters DH World Championships în Vallnord și a adus un podium pentru Cesar Rojo, CEO la Cero.

Modelul de XC pare să folosească brațe de aluminiu și triunghiuri față-spate din carbon. Toate modelele au seat-tube-ul ranforsat puternic.

Mai multe informații vor fi probabil disponibile pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =