Acum citesti
Velorbis are biciclete de oraș cu stil și pentru cei mici

Deplasarea pe două roți folosind o bicicletă elegantă nu mai este o afacere reservată doar adulților, după ce Velorbis a prezentat versiunile pentru copii a modelelor Victoria și Churchill, denumite, sugestiv, Vickie și Churchie.

velorbis

De remarcat în cazul celor de la Velorbis nu este doar acel aer anume care evocă epoci trecute ale bicicletei, ci și o chestiune cu rădăcini mult mai tehnice, anume că nicio componentă sau bicicletă fabricată de aceștia nu conține plastic.

Și chiar pentru copii fiind, cele două biciclete în cauză dispun de frână de față în butuc, șa de piele și manșoane tot de piele. Chiar dacă ultimele două trăsături sunt mai mult de ordin estetic, deși vă puteți baza pe rezistența lor în timp, probabil frâna de față în butuc constituie cel mai important lucru, având o intreținere facilă, eficiență mare și probabilitate mică să murdărească ceva sau pe cineva.

Fiind replici ale modelelor pentru adulți, Vickie și Churchie vor avea și acestea cadre de oțel cu mufe și portbagaj metalic care permite montarea diferitelor genți sau paniere. Cât despre părțile delicate, probabil ați intuit că prețul, nu va fi tocmai unul specific pentru o bicicletă de copii, fiind cuprins între 595 și 650 de euro. Dar poate o notă foarte, foarte bună la școală, ar putea schimba situația!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =