Acum citesti
Volata Cycling ne oferă o bicicletă cu electronica integrată

Volata_GGBridge_NightÎn ultima vreme apar tot mai multe biciclete cu electronica integrată și personal cred că acest trend va fi foarte popular în câțiva ani. Pe lângă deja clasicele schimbătoare electronice, unii încorporează în biciclete navigație, lumini și chiar sisteme anti-furt. Volata Cycling e una din companiile care au introdus aceste lucruri și chiar mai multe pe bicicletele lor care în plus nu trebuie încărcate… niciodată.

Un computer central compatibil Bluetooth Smart este integrat în pipa din aluminiu CNC. Computerul oferă mai multe date decât cele uzuale despre distanță, durată și viteză. Folosind senzorii împerecheați și conexiunea cu smartphone-ul, acesta oferă informații meteo, navigație, monitorizare HR, controlul muzicii din căști și alerte de apel și mesaj de la telefon. Un joystick amplasat pe maneta de schimbător pentru spate permite navigarea prin meniuri iar un buton pe maneta pentru spate activează claxonul electronic de 96 db!

Volata_Phone_Computer_AppVolata sincronizează automat turele cu telefonul prin Bluetooth iar aplicația de pe telefon permite distribuirea turelor și vizualizarea localizării și a nivelului de încărcare a bateriei bicicletei. Dacă bicicleta este mutată, este declanșată o alarmă pe telefon și începe urmărirea pe GPS.

Sistemul de transmisie este pe curea și folosește un butuc cu 11 viteze interne Shimano Alfine cu schimbătoare electronice Di2, bicicleta fiind gândită pentru întreținere redusă. În plus, un dinam în butucul față păstrează pornite luminile și ecranul în timpul rulării. Cadrul este construit din aluminiu 7005 și are încorporate cablurile electronice și conductele hidraulice. Furca are două lumini încorporate, în spate deasupra roții fiind încorporată și una roșie. Urmează să fie disponibile și portbagaje și genți personalizate.

Volata_Urban_Action_SideVolata Cycling primește rezervări pentru biciclete, la prețul de 299 USD, prețul total fiind de 3500 USD și se plătește la expediere. Există două versiuni de culoare: alb și gri, mărimi între S și XL iar greutatea totală este de doar 10.6 kg în mărimea M.

Pentru mai multe informații și comenzi vizitați pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com