Acum citesti
Votați fotografia săptămânii 1-7 februarie 2016!

IMPORTANT: fotografiile pe care le trimiteți săptămâna aceasta, vor fi puse pe site pentru votare în săptămâna 8-15 februarie!

Începe votarea fotografiei săptămânii, în cadrul concursului foto, organizat de FreeRider.ro împreună cu MarosBike.ro. Votarea se face în cursul acestei săptămâni, termenul limită fiind data de 7 februarie. Luni, 8 februarie, vom anunța câștigătorul, în funcție de rating-ul obținut pentru fotografie.

Premiul acestei săptămâni este: Bluză cu mânecă lungă BBB Team Jersey.

Dacă dorești să participi la concursul de săptămâna viitoare, te invităm să dai click aici, pentru a te pune la curent cu detaliile competiției.

Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină, în dreptul premiilor menționate. De asemenea, va fi anunțat și pe e-mail. Dacă în termen de 5 zile nu primim niciun răspuns, următoarea fotografie clasată va intra în posesia premiului săptămânii.

IMPORTANT: fotografiile pe care le trimiteți săptămâna aceasta, vor fi puse pe site pentru votare în săptămâna 8-15 februarie!

DIN CAUZA ÎNCERCĂRILOR DE FRAUDARE A VOTĂRII (NOTELE LA POZE S-AU MODIFICAT SUBIT PESTE NOAPTE, IAR PE SERVER SE VĂD URMELE ÎNCERCĂRII FRAUDĂRII), NE REZERVĂM DREPTUL DE A ALEGE O FOTOGRAFIE CÂȘTIGĂTOARE DINTRE CELE CU NOTE MARI. AȘDAR, CEA MAI MARE NOTĂ NU ÎNSEAMNĂ NEAPĂRAT CĂ POZA VA FI AUTOMAT CÂȘTIGĂTOARE, CI ESTE IMPORTANTĂ ȘI COMPOZIȚIA, ACȚIUNEA SAU PUNEREA ÎN SCENĂ.
MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Să înceapă votarea!

[nggallery id=7]
Vezi Comentarii (8)
  • buna am si eu o intrebare daca preteni mei si colegi de pedala imi voteaza poza si sunt multi la numar eu stiu ca nu este frauda cum miati trimis mail sau concursu asta ii o vrajeala cat casa cum se face la noi in romania sau este pe interes va multumesc

    • Salut, mă bucur că ai deschis subiectul, deoarece fotografia ta are nota cea mai mare. Am aruncat o privire asupra IP-urilor și aceleași IP-uri, în același timp (diferență de foarte puține secunde) acordau fotografiei tale punctajul maxim, pe când celelalte fotografii primeau punctajul minim. Dacă primeai doar tu rating-urile respective poate că situația era alta, dar să votezi împotriva altora strică complet ideea de concurs. Iar noi considerăm că fotografiile trebuie să câștige pe merit și nu folosind tehnici discutabile în defavoarea altora. Tocmai acesta este motivul pentru care apelăm la un fotograf profesionist, care va da verdictul asupra fotografiilor câștigătoare. Totodată, dacă dorești screenshot-uri cu voting-ul, te rog să ne precizezi și ți le vom pune la dispoziție.

      • „Cum se face la noi in Romania” este fix ce face userul ricky si prietenii lui… probabil e parlamentar si e obisnuit cu fraudarea alegerilor =))))

  • Inițial voiam să particip și eu, dar din ce am observat, la majoritatea concursurilor pe bază de voturi, se încearcă fraudarea. Prefer să pierd în detrimentul altora, pe baza gusturilor celor care votează, nu a celor rău intenționați, care dau note minime rivalilor și note maxime la propriile poze sau ale apropiaților.

  • Este ilegal sau imoral?Banuiesc ca este o delimitare intre cei 2 termeni.Esti ilegal sa votezi toate pozele,daca concursul permite?Sau este imoral?Raspunsul: Imoral dar legal. Vreti si legalitate dar si moraliltate…schimbati sistemul de vot,de 1 vot/ip/poza.Atat timp cat voi aveti o eroare exploatabila,pe care nu o remediati,si care nu este specificata ca fiind definitorie in procesul de votare/castigare a concursului,eu consider ca sunteti singurii vinovati de aceasta situatie si ar trebui sa va insusiti aceasta situatie,dupa care sa o remediati.

    • Salut,

      Sistemul de 1 vot/ip/poza este implementat. Da, vrem sa fie moral si legal pentru ca este un concurs prietenesc, nu o goana dupa premii. Cum am explicat si mai sus, nu exista o eroare, problema e constituita din faptul ca s-a votat in masa, detronand toate celelalte fotografii. De aceea, cel mai corect este sa existe un juriu, pentru ca de aceea vrem un concurs foto: sa vedem fotografii reusite, apreciate de oameni, nu fotografii blurate cu note maxime si fotografii de calitate cu note minime. Aceasta era ideea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + 1 =