Acum citesti
Yeti se întoarce în segmentul Cross Country cu noul AS-Rc

Pentru a fi sincer, va trebui să recunosc că nu am mai văzut de mult o bicicletă de Cross Country, full-suspension, care să arate atât de bine precum AS-Rc de la Yeti Cycles. Păcat totuși de denumire, căci produsul de față ar fi meritat cu siguranță mai mult decât o combinație de litere care nu exprimă mare lucru.

2015_Yeti_ASRC

În compariție cu alte biciclete de Cross Country, noul Yeti este mai lung, are un centru de greutate mai jos plasat și unghiuri mai închise, toate realizate în concordanță cu roțile de 29 de inch. Construit în jurul unei suspensii de 100mm (pentru cadru), bicicleta va fi dotată cu o furcă de 120mm. Distracția va fi asigurată de unghiul de 69 de grade al headtube-ului, atât în versiunea cu roți pentru 29 și 27.5 inch. Doar versiunile XS și S ale cadrului vor fi disponibile cu roți de 27.5 inch. Greutatea cadrului de carbon va fi de doar 1.9 kg.

2015_Yeti_ASRC_2

Construcția suspensiei de spate cu un singur pivot principal, are menirea să simplifice lucrurile și să țină greutatea scăzută. În varianta completă, bicicleta va fi disponibilă în versiunea cu echipare Sram X01 și XX1, deci ambele vor beneficia de o singură foaie și 11 pinioane. Prețul pentru echipare de bază este de 5.799$, pe când prețul versiunii de op va fi de 9.999$.

2015_Yeti_ASRC_3

Mai multe informații vor fi făcute publice în cadrul Eurobike.

via Yeti

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + 8 =