Acum citesti
Zefal lansează câteva noi genți și portbagaje de bicicletă

La început de sezon cald, Zefal ne prezintă noile genți și portbagaje de bicicletă din gamă.

Gențile Z Traveler 60 și Z Traveler 80 se instalează fără scule pe orice tip de portbagaj. Prinderea solidă dar și benzile reflectorizante și protecția de ploaie fac ca turele cu un Z Traveler să se desfășoare fără griji.

Z Traveler 60 are un volum mare și expandabil, capacul având la rândul său un volum de 20 l. Buzunarele laterale și un buzunar superior căptușit cu material fin pentru păstrarea telefonului măresc versatilitatea acesteia. Prețul recomandat este de 54.95 Euro.

Z Traveler 80 are două compartimente laterale retractabile și unul central, oferind capacitate de până la 32 l. Prețul recomandat este de 74.95 Euro.

Gama de portbagaje Raider sunt construite din aluminiu, fiind solide, ușoare și foarte rezistente la coroziune. Toate trei modelele sunt reglabile pentru a putea fi montate pe orice tip de bicicletă.

Raider R30 se montează pe tija de șa, cu un diametru între 25.4 și 31.8 mm. Este un model perfect pentru cadrele full-suspension și poate transporta până la 10 kg. Prețul recomandat este de 49.95 Euro.

Raider R50 este ideal pentru uz recreațional. Înălțimea sa este reglabilă, pentru a putea fi folosit pe roți între 26-29 inch. Capacitatea maximă este de 27 kg iar prețul recomandat e de 42.95 Euro.

Raider R70 este perfect pentru turele lungi de cicloturism, fixând bagajul și pe structura laterală ranforsată, capacitatea fiind tot de 27 kg. Este compatibil atât cu biciclete cu frână pe disc cât și pe jantă, putând fi modificat ușor pentru a se fixa pe diferite tipuri de biciclete. Prețul recomandat este de 57.95 Euro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și a importatorului în România.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 1 =