Acum citesti
Ziua B: 1.200 de rideri se aliniază la start!

Doar câteva zile ne mai despart de prima aventură Riders Club din acest an! Aproape 1.200 de rideri și-au rezervat deja locul la linia de Start pentru a se bucura de primăvară la competiția ZIUA B, ce deschide seria de evenimente de ciclism MTB. 

Foto: Daniel Mandache.

La cea de-a 5-a ediție, concursul invită toți cicliștii pasionați de plimbări în natură să pedaleze pe traseele desenate în pădurea Cernica-Pantelimon, fie că vor veni însoțiți de prieteni sau colegi sau vor trăi această experiență împreună cu familia.

Startul concursului ZIUA B, se va da pe 23 aprilie 2017, începând de la ora 09:00, de pe malul lacului Cernica, locație aflată la marginea Capitalei. Participanții vor explora două trasee, pregătite special pentru ei de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru:  Scurt – 19 kilometri, accesibil și usor de parcurs de începători și de cei mai mici rideri, începând de la vârsta de 5 ani;  Standard – 38 kilometri, pe care își pot arăta îndemânarea concurenții bine antrenați și foarte competitivi.

Starturile vor fi la ore diferite: la ora 09:00 pentru concurenții înscriși la tura scurtă, respectiv la cea de Agrement, și la ora 11:00 pentru cei care vor pedala în cursa lungă, traseele la acest eveniment fiind separate. În plus, cei înscriși la traseul Standard vor pleca în mai multe valuri, în funcție de nivelul de abilitate. În acest fel, fiecare participant la ZIUA B va avea ocazia de a trăi aventura pe două roți așa cum își dorește, gonind pe cărările întortocheate ale pădurii sau bucurându-se în voie de mișcare și de peisajul proaspăt colorat de primăvară.

Fie că v-ați testat deja abilitățile de rideri în cursele din anii trecuți, la șes, deal sau munte, sau că abia ați descoperit acest sport frumos, fie că vă declarați iubitori de viteză sau pasionați de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B este locul perfect pentru a explora toate aceste posibilități și de a profita de atmosfera veselă și distractivă din zona de Start/Finish. Înscrierile sunt deschise până miercuri, 19 aprilie, și se fac online pe pagina evenimentului de pe platforma www.ridersclub.ro.

via Riders Club

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + 10 =