Acum citesti
Șa BikeFun Granada

În acest moment mai mulți importatori încep să producă componente sub propriul brand. Este și cazul BikeFun, care propune o gamă completă de șei, dedicată nevoilor tuturor cicliștilor. Prețul? Preponderent mic, dat fiind faptul că nicio șa din gamă nu depășește suma de 100 de lei.

Șaua BikeFun Granada este adresată bicicletelor de munte dar și cursierelor, cântărește 341 de grame și folosește materiale de calitate medie. Șinele sunt realizate din oțel și în ciuda acestui fapt, șaua are o greutate acceptabilă.

Învelișul este din piele artificială, iar îmbinarea (capsată, nu cusută) acestuia cu dosul șeii, realizat din plastic, pare a fi durabil. Canalul central are o adâncime medie și este de apreciat pentru cei care doresc ceva mai mult confort, iar pe distanțe scurte și medii această șa poate fi un însoțitor bun. Dacă dorești să pedalezi pe trasee lungi, recomand utilizarea unor pantaloni cu bazon. De asemenea, înainte de achiziționarea oricărei șei, este recomandat s-o probezi pentru a vedea dacă oasele bazinului tău se așează perfect pe aceasta.

Aspectul reușește să se potrivească oricărei biciclete, combinația de alb cu nergu fiind compatibilă cu multe diverse design-uri. Lateralele posterioare ale șeii nu sunt prevăzute cu niciun fel de protecție, așadar va trebui să ai grijă unde-ți sprijini bicicleta pentru a nu zgâria șaua.

Pe scurt, dacă dorești o șa nouă pentru bicicleta ta, care să arate bine și să coste puțin, aceasta este una dintre alternative. Confortul oferit este acceptabil și va necesita obișnuință. De asemenea, nu este printre cele mai ușoare șei de pe piață, dar reprezintă un compromis bun între prețul de achiziție și ceea ce poate să ofere.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − twelve =