Acum citesti
Oltenia Biking mărește miza și lansează harta velo interactivă

Administrația Parcului Național Buila-Vânturărița a surprins cum nu se poate mai plăcut suflarea biciclistă românească atunci când a lansat un site de prezentare cuprinzător al ariei naturale, unde informațiile pentru cei care îl vizitează pe bicicletă abundă. Deși nu a trecut mult timp de la lansarea paginii de internet, cei responsabili au venit cu o imbunătățire semnificativă în forma hărții interactive pentru ciclism.

oltenia

Harta este o iterație avansată a celei inițiale, putând fi accesate diferite informații privind cele 13 trasee desemnate (10 pentru mountain bike, de diverse dificultăți, și 3 pentru cicloturism) doar printr-un singur clik pe acestea. Informațiile afișate cuprind un profil al traseului, lungimea, panta medie, maximă, diferența de nivel, precum și altitudinile de pe parcurs.

oletnia

Pe lângă faptul că scara hărții se poate mări sau micșora, fiind precizată mereu dimensiunea, în colțul dreapta sus sunt indicate coordonatele geografice. Totuși, parcă cea mai impresionantă realizare a site-ului o reprezintă descrierea traseelor marcate în perimetrul Parcului, fiind puse la dispoziția vizitatorilor site-ului nu doar cifre privind rutele respective, ci și o descriere amănunțită a parcursului. Așadar, navigare plăcută și ture frumoase!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − eleven =