Acum citesti
Bike Park – magazin biciclete online

Bike Park

Adresa : bikeonline.ro

Localizare: Strada Branului, nr. 33, Targu Mures, Romania

Telefon : 0735.206.343

Marci distribuite:Neuzer, Centurion, Giant, GT, Merida, Shimano, Sram, Rockshox, Suntour, SunRims, KMC, Alligator,  Altrix,  Michelin,  Race Face,  Novatec,  Polisport,  Smart,  Uvex

Biciclete in rate: da
Servicii reparatii biciclete: da
Bicicleta poate fi lasata in service pe perioada reparatiilor: da – max.10 zile
Stoc piese de schimb: da
Timp mediu de asteptare: in functie de sezon: 1-15 min.
Consultanta gratuita pentru upgrade de componente: da
Revizie furci:Suntour, RockShox,Fox
Revizie amortizoare spate: Suntour,Fox, RockShox,
Centrat roti: da
Spitare roti: da
Spalare si curatare bicicleta: nu

Părerea ta este importantă pentru ceilalți potențiali clienți, așadar te rugăm să împarți cu restul lumii experiența ta cu acest magazin:

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”post” num=”100″ id=”18737″] [RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”post” id=”18737″] [RICH_REVIEWS_FORM category=”post” id=”18737″]

:

Vezi Comentarii (7)
  • Par a fi la inceput de site. Abia daca au 5% din produsele care sunt listate. Am gasit niste frane pe disc avid la anvelope de sosea (haha). Poate peste cateva luni sa fie mai interesant de vizitat.

  • @urbanist:
    1.) nu stiu cum poti tu sa apreciezi acesti 5% … dar te asigur ca in general cca.80-90% din produsele prezentate pe site sunt disponibile in stoc – si in plus mai avem si multe alte produse care nu sunt pe site(magazinul propriu zis o avem de mai de mult…) – cu ocazia acesta te invit la magazin sa te convingi
    2.) nu exista frane la anvelope:
    http://www.bike-online.ro/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=85
    (poate altundeva)
    3.) intr-adevar cu site-ul suntem la inceput si s-ar putea sa mai apara neconcordante dar te asigur ca aceste greseli sunt de ordinul greselilor de editare site si nu din necunoastere de profesie cum interpretezi mai sus(haha)…, dealtfel avem peste 10 ani de experienta in domeniu.
    Iar in cazul in care ai gasit neconcordante pe site ar fi binevenit o sesizare in loc de ironie…
    Chiar nu inteleg de ce unii oameni vreau neaparat sa faca un rau altcuiva – si mai ales facand acest lucru in necunostinta de cauza…

  • @bikeonline:
    1. Nu am avut intentia de a provoca rau cuiva. Pur si simplu am spus ce parere mi-a lasat vizita pe site – ceea ce indemna si articolul…
    2. Sunt poate mult prea obisnuit cu site-urile straine. Acolo intri la o categorie si ai liste lungi de optiuni. Pe situl dvs. majoritatea optiunilor sunt blocate. Sau daca sunt accesabile sunt cateva produse. (la asta faceam referire cu 5%)
    3. http://www.bikeonline.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1417&category_id=45&option=com_virtuemart&Itemid=22 – acesta e linkul cu franele avid pe disc care sunt atasate unei anvelope road.

    4. Si sincer… chiar imi pare bine sa vad cum fenomenul ciclistic ia amploare. Sunt sigur ca pe partea de magazin fizic sunteti profesionisti. Singura problema este ca atunci cand vinzi online trebuie sa oferi optiuni, produse, detalii, imagini edificatoare. In lipsa lor clientii cauta alt site.

    Toata stima

  • @urbanist:
    OK.
    La categoria anvelope/road – poza,specificatiile si categoria erau bune dar intr-adevar denumirea produsului a fost gresit -> am corectat.
    In momentul de fata avem peste 900 de articole listate, bineinteles o sa ne straduim sa inbunatatim site-ul si sa oferim si alte produse.
    Multumim pentru sesizare!
    Bafta la pedalat!

  • Am cumparat de mai multe ori de la ei.
    Pot sa zic ca sunt destul de amabili si de fiecare data gasesc ce caut la ei (cel putin pana acum).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − seven =