Acum citesti
Prima Evadare 2016: video din CP5, de la km 15

Nu puțini au fost cei care s-au plâns de dificultatea traseului Primei Evadări din acest an, din cauza noroiului, iar câteva imagini din CP5, de la km 15, pot fi văzute în filmul de mai jos.

Vezi Comentarii (8)
  • Pentru cei care au aflat mai tarziu: A fost un concurs de MTB, cel putin asa SICRIE pe site 🙂 !
    S-a anuntat pe TOATE site-urile , caile, ( media, pe cale bucala :-), etc..) ca va fi un traseu GREU !
    Mai mult, organizatorii au anuntat, ca sa ii incurajeze pe cei dornici sa termine, ca vor fi primiti ca niste eroi la Snagov 🙂
    cat despre bicla… nu vrei sa iti strici / murdaresti bicla in conditiile date…ai alternativa de a face DNS !
    Personal „ma dau” pe un carbon, cu o furca pretentioasa. Cand am vazut atenitionarile, i-am „furat” bicla „lu’ fiimea” pe 26″ de pe balcon, un aluminiu cu Alivio 3X8, furca SUN-TOUR pe arc de 200 RON ( ultimul racnet 🙂 ). I-am pus o pipa mai mare ca sa pot incapea pe ea…. si am reusit o pozitie generoasa ! I-am „batut” p e multi, doar prin vointa de a termina, concursul l-am luat ca o distractie !
    P.S: aaaaa, am pus cauciucuri de NOROI, am ascultat de organizatori, nu am vrut sa fiu incapatanat 🙂 !
    ..Si a iesit una dintre cele mai fun distractii pe care le-am avut vreodata ! ( Spuneam bancuri pe drum cu Raluca Catana – Focus FreeRider ! … sunt sigur ca o cunoasteti 😛
    Cu drag,
    Eduard

  • Usor deranjanta insistenta cu care se explica ca a fost un concurs . Pe bune? Prima evadare e o „competitie” de 3000 de oameni: elita, familii , multi amatori. Nu e un concurs UCI… Atunci cand din 1400 jumatate nu ajung la finish….nu,nu.
    Numere nu vorbe!
    Anul asta vremea a fost cu ghinion. Cateodata e frumos… Acum nu… Poate la anul…
    Era de amanat … Din experienta lumea uita problemele pana anul viitor.

  • ai dreptate eduard:))) prima evadare nu este pentru toata lumea eu am concurat cu un cyclocross si a fost foarte marfa.nu inteleg la ce va asteptati sa fie asfalt in padure:))))data viitoare stati acasa sa nu va murdariti rochitele:))

  • Catre Sergiu: Cineva spunea ca injuraturile si violenta exprima impotenta in a te exprima / a duce la sfarsit o conversatie civilizata :-).
    O mica precizare, imi plac discutiile „aprinse”, dar bineinteles in limita bunului simt si a celor 7 ani de acasa: Nu sunt profesionist, ma duc la servici ( ca un soarece de birou) timp de 8-9 ore pe zi, iar bicla reprezinta doar un hoby. Deci… a fost un concurs pentru amatori. Primele cazaturi din CP 5 ( cel putin din film) sunt ale celor din fata ( primul a cazut un baiat de la Geiger).Ei au fortat pentru un loc cat mai bun in clasament. In zona respectiva, atunci cand am trecut, s-a „racnit” la mine: „Atentie ca se alunca foarte tare!” M-am conformat si am lasat-o mai moale. Toti mai cadem la concursuri.. iar combinatia: nori pe cauciucuri + asfalt este ca senzatia pe gheata! BTW: teama mea nu este la concursuri ( mi s-a intamplat de cateva ori sa cad, inclusiv duminica la PE 2016).
    Teama mea este atunci cand vad oameni pe bicicleta pe carosabil umed ( fara casca) in trafic, soferii nu pastreaza distanta fata de bicilist si atunci e o chestiune de viata! La concurs, orice organizator te descalifica daca nu porti casca, pe strada – in trafic – , cine ar trebui sa faca lucrul asta ? Scuze pt deverea „usoara” de la subiect !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − two =