Acum citesti
SRAM își ia adio de la… deraiorul față pentru MTB

sram-gx-2x11-front-mech-5360106537Conform filmului lansat de curând de SRAM în mediul online, s-ar putea foarte bine ca deraiorul din imaginea de mai sus să fie ultima generație produsă de aceștia… Ei ne spun că ar fi cazul să ne luăm adio de la această mică, simplă și atât de reticentă la reglaj piesă de bicicletă… Voi ce spuneți, vă va fi dor de el?

Vezi Comentarii (2)
  • Nu e greu de crezut , la un mtb cu pinioane 42 32 22 stau mai mereu in foaia de mijloc ( 10 viteze pe spate , nu stiu sa zic ce range…) ma gasesc stand in 80 din timp pe foaia din mijloc , am unele momente cand mai dau si pe cea mica , la urcari abrupte.

    Spor la pedalat!

  • Personal consider ca, chiar cu plaja larga de rapoarte intalnita la casetele de 11v cu 10/11-40/42 sunt necesare 2 foi pentru amatori si cei care nu isi permit sau nu au timp/chef sa schimbe mai multe foi in functie de traseu. Poate cei de freeride se pot lipsi de o foaie dar majoritatea persoanelor pasionate de maratoane,xc, treking si plimbari recreative vor avea, in opinia mea, mereu nevoie de cel putin 2 foi si implicit de un deraior fata. Singurul lucru care ar putea sa dispara in urmatori 4-5 ani ar fi maneta de foi cum e cazul actualului grup xtr di2

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − ten =