Acum citesti
GoPro Hero 7 Black pentru bicicletă: filmare și fotografii

Am dat o fugă până-n Iezer pe un vreme deschisă cu mult soare și totodată cu mult frig. Scopul a fost bineînețeles acela de a vedea cum filmează noul GoPro Hero 7, în special datorită faptului că are un nou sistem de stabilizare a imagini încorporat, unul despre care se spune că face gimbal-ul inutil. Așadar, am ales câteva porțiuni de coborâre cu mai multe pietre, iar camera am legat-o de un ham, cu braț – un coșmar pentru camerele căci imaginea tremura în exces. Mai mult decât atât, nici hamul nu l-am strâns prea tare de piept, ca să împing un pic limitele stabilizatorului intern.

Un review pe larg cât și datele tehnice le găsiți pe site-uri specializate, cu sfaturi venite de la oameni cu care doar cu asta se ocupă (în fond, sunt foarte multe de aflat despre această cameră). Ceea ce puteți vedea mai jos este o filmare brută pentru a vă face o impresie despre calitatea imaginii și a filmărilor. Nu este nevoie să fii expert ca să-ți dai seama de aceste aspecte, prin urmare vă invit să urmăriți secțiunile de coborâre surprinse weekend-ul trecut pe munte.

Concluziile, pe scurt

Diferența față de un gimbal este foarte mică, cu mici excepții la șocurile puternice. Chiar și așa, noul GoPro Hero 7 s-a descurcat surprinzător de bine, așa cum se poate lesne observa din imaginile de mai sus. Am filmat la 1080p, iar filmul l-am randat cu Filmora la aceeași rezoluție.

Camera este extrem de ușor de folosit, are doar două butoane – unul prin care o pornești sau selectezi modul (foto, video, burst) și încă un shutter prin care pornești filmarea sau faci o poză. Alte opțiuni legate de modul de filmare sau rezoluție pot fi alese din meniu, accesibil prin display-ul cu touchscreen color aflat în spatele camerei. În fața camerei există un display mai mic, care-ți indică modul în care te afli (filmare, foto, etc.).

Calitatea fotografiei în condiții optime. Poate fi folosită atât fish-eye, cât și în mod normal, ca să nu deformeze (bicicleta, în cazul de față).
Peisaj, cu Iezerul în depărtare.
Fotografie făcută spre soare. De asemenea impresionantă.

Există de asemenea două ușițe de acces, una pentru încărcarea camerei și cealaltă pentru acumulatorul interschimbabil și cardul de memorie. Camera se prinde doar de un schelet din plastic și se fixează apoi direct pe suportul dorit. Ca timp de filmare, după 45 de minute încă mai aveam puțin peste jumătate din acumulator, prin urmare, o valoare bună. O să revenim în curând cu o filmare realizată cu GoPro 7 Black împreună cu un gimbal, ca să verificăm dacă se poate atinge nivelul suprem de stabilizare.

Camera a fost oferită de Aleo.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + twenty =