Acum citesti
Manusi bicicleta Nema Grasp

rating_manusi_nema_graspManusile sunt un accesoriu ce ofera protectie palmelor pe parcursul unui ride mai lung, asigura o priza buna pe ghidon si manetele de frana chiar daca intervine perspiratia si iti protejeaza mainele impotriva leziunilor atunci cand cazi. Nema este o companie recunoscuta care produce imbracaminte casual si echipament sportiv atat pentru barbati cat si pentru femei.
Avand in spate o experienta  mai mare de 14 ani, ei se disting prin calitatea deosebita a produselor oferita la preturi rezonabile. Ne-au placut manusile lor de Race si am vrut sa stim daca sunt o alegere buna sau nu.

Nema Grasp Gloves sunt niste manusi cu degete foarte usoare si comode. Sunt elastice si se aseaza foarte bine pe mana fara sa fie nevoie de legaturi sau traditionalul “arici”. Lipsa acestora iti da o senzatie de lejeritate si comfort. Palmele sunt alcatuite din textura Clarino (piele de caprioara) perforata pentru a asigura atat rezistenta cat si ventilatie. In zonele de maxima uzura este dublata atat textura Clarino cat si cusatura. Pe degetele de franare se gaseste un model din silicon care ofera o priza foarte buna a manetelor de frana, insa pacat ca se pierde repede datorita frecarii de manete si a cazaturilor.

Dosul palmei este alcatuit dintr-un material asemanator bobului de orez care suporta protectiile de cauciuc amplasate pe degete. O functie foarte utila o are materialul de pe degetul mare al manusii, acesta fiind folosit la stergerea transpiratiei de pe frunte, iar mobilitatea mare este data de incheieturile degetelor confectionate din lycra.

Testand manusile timp de cateva saptamani am fost foarte multumiti de comfortul si protectia pe care ne-au oferit-o. Sunt foarte usoare, se muleaza usor pe mana, devin parte a corpului tau si ventileaza foarte bine chiar si in conditiile actuale de canicula. In urma folosirii si a cazaturilor s-au murdarit si s-a risipit siliconul de pe degetele de franare, insa manusile in sine si toate cusaturile au ramas intacte. E timpul sa le spalam si sa ne pregatim de alte ride-uri comfortabile!

Nema Grasp Gloves pot fi gasite in doua variante de culori: negru si rosu cu gri. Cele cu rosu in combinatie cu textura de piele crem iti pot lasa impresia ca te asortezi cu un Ferarri. La fel si pretul… costa 110 lei, deci au ca target in special piata riderilor profesionisti.

Alex M.

Vezi Comentariu (1)
  • Arata bine manusile, nu le-am testat dar dupa cum arata nu cred ca sunt foarte bine aerisite. Cred ca-ti transpira mana rau de tot. Dar palmele sunt foarte bune in comparatie cu O’Neal Element. Ride safe, but Xtreme.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =