Acum citesti
Prezentare: antifurt Palomar Lochness

Legătura cu denumrea acestui produs este destul de clară pentru toată lumea: antifurtul acesta poate să ia mai multe forme, printre care și una care aduce cu simpaticul monstru din Loch Ness, botezat Nessie – doar dacă-l pui în apă și-l fotografiezi de la distanță într-o zi cu ceață. În fine, trecând peste acest aspect, am ținut în mâini un antifurt îmbrăcat într-un material atât de moale (silicon) încât ar putea fi folosit și pentru treburi mai puțin convenționale. Însă rolul său este de antifurt, iar astfel se presupune că-și face treaba corespunzător, mai ales că nu este deloc subțire. Diametrul exterior este de 20mm, iar cel interior, adică cel al cablului din oțel, de 16mm. Iar învelișul exterior cu siguranță va fi blând cu cadrul tău, fără să-l zgârie.

Așadar, sub forma unui șarpe de grădină, acesta poate fi înfășurat în jurul cadrului sau i-l poți da celui mic să-și lase creativitatea să se manifeste, căci numărul de forme pe care-l poate lua este practic nelimitat. Poți să faci chiar și o fundă din el, când îți aștepți prietena care întârzie la întâlnire. Apoi, poți să legi bicicleta sub ce formă vrei de un stâlp sau un copac, dar asta cu siguranță nu se va întâmpla căci în secolul vitezei puțini mai au timp să acorde atenție unor astfel de detalii.

Este construit în Italia și este livrat cu două chei. Cântarul nostru ne-a indicat o greutate  de 711 grame pentru o lungime de 825mm, singura de altfel. Dacă vrei să legi mai mult de 1 bicicletă de un obiect fix, îți va fi ceva mai dificil. Altfel, poți lega două biciclete una de alta.

Acum, legat de preț, 269 de lei nu sunt o avere dar nici un chilipir. Comparativ cu alte sisteme antifurt, prețul nu este tocmai mic, însă celelalte sunt prea reci și dure și nu te vor inspira prea mult pe parcursul zilei. Desigur, poți cumpăra un antifurt și pentru 10 lei, dar cu siguranță nu poți avea pretenții de securitate. Prețul lui Lochness este dat și de calitate și maleabilitate, fiind clar un produs care îmbină lifestyle-ul cu siguranța crescută.

Importator: Pegas

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 6 =