Acum citesti
Bicicleta mea (30): Cube LTD CC

Bicicleta lui Adrian Flueraru, din Timișoara, este astăzi în centrul atenției. Este vorba despre un Cube LTD CC cu unele modificări aduse, despre care ne povestește mai multe în cele ce urmează.

Pe ea o cheamă `Stela` e o iapă de rasă pură CUBE, echipată Full XT. Furca este Rock Shox REBA Dual Air SL, fiind un Hardtail am pus și tijă de șa cu telescop și am schimbat și frâna de față tot cu un XT dar modelul 2012 cu radiatoare și disc Ice Tech, fiind frâna care te oprește și care este uzată cel mai des (pentru randament maxim pe coborari).

Recent am reîmnoit și schimbătorul spate, lanț și pinioane, tot cu XT-urile care au fost și care s-au uzat, încă mă gândesc dacă să schimb și pedalele și să echipez cu SPD-uri, care nu ma prea mă încântă dacă ar fi sa cad de pe ea. În bicicletă au fost investiți aproximativ 1.600 de euro.

Am auzit de curând și o urare pentru bicicliști care să zicem că e ok ca îndemn însa tehnic mi se pare o alarmantă: `Lanț întins!` – la mine când lanțul e întins și lera arată o întindere de 1%, ar cam fi cazul să-l schimb… o zi faină tuturor biciclistilor!

Vezi Comentarii (10)
  • Va pot lamuri eu cu echilibru intrucat fotogtafia, este facuta de mine. Adi a tinut un deget pe sa, pentru echilibru, eu am facut cadrul iar apoi din editare am scos mana proprieetarului 🙂

  • Is la limita cu pipa nu pot lasa mai jos, asta ar insemna sa anulez conul de cuvete ceea ce e imposibil. Si dustantiere nu am decat unul de 3 mm 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 14 =