Acum citesti
Bicicleta mea (39): Cross Grip 127 2012

Bicicleta de astăzi aparține lui Bogdan Ailincăi și este un Cross Grip 127 achiziționat în iulie 2012. Iată ce ne povestește:

Modificarile aduse fata de configuratia initiala sunt:

– mansoane WTB;
– manete schimbatoare Shimano SLX 3×9;
– lant Shimano SLX;
– pinioane Shimano XT;
– schimbator spate Shimano XT;
– pedale Shimano PD-M540;
– cauciucuri Maxxis ADvantage 2.1 pliabile.

Bicicleta mai are in componenta o furca Rock Shox X30TK cu o cursa de 100mm, de care sunt foarte multumit si un sistem de franare Avid Elixir 1 cu discuri de 180 pe fata si 160 spate.

Pana in momentul de fata am parcurs aproximativ 1000 de km atat pe uscat cat si pe zapada si sunt foarte multumit de alegerea facuta. Imaginea atasata acestei prezentari a fost facuta in timpul unei ture de la Sinaia pana la Babele.

Vezi Comentarii (3)
  • M-i se pare o harababura ce ai facut la sistemul de transmisie ,,, Foi Shimano Acera – pinioane XT- lant HG74( slx ) fiecare are o duritate diferita si o sa-ti roada pinioanele lantul,,, si lantul la randul lui foile……..

  • Iti multumesc pentru observatie si comentariu; ai perfecta dreptate in ceea ce spui. Lantul si pinioanele nu au fost noi si aceasta schimbare reprezinta o solutie de compromis, piesele vechi ajungand pe o bicicleta de care aveam nevoie pentru oras. Cat de curand bicicleta va primi o transmisie noua si va fi gata pentru plimbarile de anul acesta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 19 =