Cum alegi o bicicletă în...
În decursul timpului am publicat diverse ghiduri de achiziționare de biciclete ...
Închiriază o bicicletă ...
Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bic ...
Ghidul frânelor pentru bi...
De-a lungul timpului bicicletele au evoluat și odată cu ele a evoluat și sist ...
Loading Events

« All Events

MTB Zarnesti Challenge 2018

Jul 14, 2018

MTB Zarnesti Challenge este un concurs de tip maraton ce va avea ca punct de plecare centrul orasului Zarnesti, punctul de sosire fiind Baza de Motocros Brebina, locul in care a avut loc Campionatul National de XCO. Vom avea aci doua trasee: Junior Track – de aproximativ 50 km si 1500 m diferenta de nivel si Master Track – cu aproximativ 2800 m diferenta de nivel.

Traseul va parcurge aproape intregul areal pitoresc al muntilor Piatra Craiului, dar si cele mai importante puncte de atractie ale Orasului Zarnesti. Urcarile kilometrice vor fi imbinate cu zone tehnice de coborare, totul imbracat intr-un peisaj al carui farmec aparte poate fi descoperit doar pe bicicleta.

MTB Zarnesti Challenge este un concurs realizat atat pentru concurenti cat si pentru spectatori, acestia avand posibilitatea de a vedea concurentii din cel putin 5 puncte diferite ale traseului. Distanta cu masina intre punctele de vizibilitate nu este mai mai mare de 10 km.

Un element de noutate la aceasta competitie va fi categoria +90 kg care va fi introdusa in plus fata de categoriile clasice ale participantilor de la Junior Track. Un traseu original “a la Cristi” cum spun o parte din cei care au participat la concursurile pe care asociatia le organizeaza.

Details

Date:
Jul 14, 2018
Event Category:
Website:
https://cristianecosport.ro

Organizer

Cristian Eco Sport
Email:
contact@cristianecosport.ro
Website:
www.cristianecosport.ro

Venue

MTB Zarnesti Challeng
Zarnesti, Romania + Google Map

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ