Cum alegi o bicicletă în...
În decursul timpului am publicat diverse ghiduri de achiziționare de biciclete ...
Închiriază o bicicletă ...
Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bic ...
Cursuri biciclete MTB: cal...
Ești interesat de cursuri de MTB sau de o școală de biciclete? Ai nimerit la ...
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MTB Zarnesti Challenge 2018

June 30

MTB Zarnesti Challenge este un concurs de tip maraton ce va avea ca punct de plecare centrul orasului Zarnesti, punctul de sosire fiind Baza de Motocros Brebina, locul in care a avut loc Campionatul National de XCO. Vom avea aci doua trasee: Junior Track – de aproximativ 50 km si 1500 m diferenta de nivel si Master Track – cu aproximativ 2800 m diferenta de nivel.

Traseul va parcurge aproape intregul areal pitoresc al muntilor Piatra Craiului, dar si cele mai importante puncte de atractie ale Orasului Zarnesti. Urcarile kilometrice vor fi imbinate cu zone tehnice de coborare, totul imbracat intr-un peisaj al carui farmec aparte poate fi descoperit doar pe bicicleta.

MTB Zarnesti Challenge este un concurs realizat atat pentru concurenti cat si pentru spectatori, acestia avand posibilitatea de a vedea concurentii din cel putin 5 puncte diferite ale traseului. Distanta cu masina intre punctele de vizibilitate nu este mai mai mare de 10 km.

Un element de noutate la aceasta competitie va fi categoria +90 kg care va fi introdusa in plus fata de categoriile clasice ale participantilor de la Junior Track. Un traseu original “a la Cristi” cum spun o parte din cei care au participat la concursurile pe care asociatia le organizeaza.

Details

Date:
June 30
Event Category:
Website:
https://cristianecosport.ro

Organizer

Cristian Eco Sport
Email:
contact@cristianecosport.ro
Website:
www.cristianecosport.ro

Venue

MTB Zarnesti Challeng
Zarnesti, Romania + Google Map

3 COMENTARII

  1. Buna ziua!
    Va rog sa-mi spuneti daca se poate face inscrierea pe baza unui contract de sponsorizare si in ce conditii? sau care sunt pasii?

    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ