Cum alegi o bicicletă în...
În decursul timpului am publicat diverse ghiduri de achiziționare de biciclete ...
Închiriază o bicicletă ...
Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bic ...
Cursuri biciclete MTB: cal...
Ești interesat de cursuri de MTB sau de o școală de biciclete? Ai nimerit la ...
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Transilvania Bike Trails Race 2017

Aug 19, 2017

Concurs desfăsurat în zona satelor săsești Viscri, Saschiz, Criț, Meshendorf, Cloașterf, Bunești, pe dealurile cu poteci pietruite va avea în continuare 2 distanțe. Cea de 41km care va trece prin 4 sate săsești și 3 biserici fortificate. Cea de 78km va trece prin 5 sate, 3 biserici fortificate și o cetate. Distanța scurta va avea o poteca noua și mai puțin asfalt.
Evenimentul va pastra partea culturală cu activitățile desfasurate în saptămâna premergătoare, adica un traseu recomandat in fiecare zi, vizita la cate o altă biserică fortificată în fiecare zi, vizitarea unui mestesugar, vizitarea unei pensiuni facute în casele săsești restaurate și recondiționate, o bautură tipica pensiunii sau zonei.
Se va crește limita impusă de participanți de la 550 la 800 si se va mari capacitatea de cazare a campingului de pe deal.
Concursul este organizat de NoMad Multisport în parteneriat cu Fundatia ADEPT
Site: TBTRace.ro
Facebook: TBTrails
Film

Details

Date:
Aug 19, 2017
Event Category:
Website:
http://tbtrace.ro/

Organizer

NoMad Multisport

Venue

Transilvania Bike Trails Race
Romania + Google Map

2 COMENTARII

  1. Este o idee extraordinara. va felicit.Sper ca anul acesta sa ajungem si noi din Bistrita , cautam cazare.Puteti lasa si un nr. de telefon pentru a putea primi mai multe detalii?

  2. Salutare!
    Pentru cazare se pot face rezervari pe Booking caci majoritatea pensiunilor sunt inregistrate acolo. Venind destul de multi concurenti in Saschiz nu mai sunt locuri la pensiuni dar se pot face rezervari in satele invecinate sau in Sighisoara, Rupea etc.
    Pe langa cazarea la pensiuni pregatim un camping pentru 150 de persoane care are tot ce trebuie. Apa, curent, toalete, acces, spatiu comun, e totul intr-o poienita pe iarba inconjurata de pini, in varf de deal.

LĂSAȚI UN MESAJ