Cum alegi o bicicletă în...
În decursul timpului am publicat diverse ghiduri de achiziționare de biciclete ...
Închiriază o bicicletă ...
Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bic ...
Cursuri biciclete MTB: cal...
Ești interesat de cursuri de MTB sau de o școală de biciclete? Ai nimerit la ...
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Triatnon Fara Asfalt – la Munte 2017

Aug 19, 2017

Triatlonul Fără Asfalt la munte se ține în județul Prahova, în apropierea stațiunii Cheia. Proba de înot se face în apa limpede a lacului Măneciu, traseul de bicicletă este pe drumuri forestiere peste dealuri inverzite, prin pădure și pe malul Telejănelului până la Cascada Schinda, iar alergarea se face pe culmea dealurilor care urcă spre Tabla Buții.
Sediul evenimentului este pe Plaiul Slonului unde amenajăm un camping pentru concurenți și organizatori. La finalul cursei sărbătorim cu sarmale și mămăligă făcute chiar acolo pe deal și cu bere Zăganu iar după festivitatea de premiere petrecem pe Plai până târziu. Triatlonul Fără Asfalt la munte este o întâlnire între prieteni, o cursă cu peisaje sălbatice și un prilej pentru a petrece un weekend minunat în natură. Vă așteptăm cu drag în vârf de plai, la cea de-a IV-a ediție!

Înot – Se înoată 1000 m în lacul Măneciu. Apa este extrem de curată iar temperatura în luna august ajunge la 20-22 C.

Bicicletă – Traseul de bicicletă pornește de la lac și urcă spre cascada Schinda, prin pădure, pe malul Telejenelului apoi înapoi spre Tabla Buții, până pe Plai, deasupra satului Slon. În total vor fi 21 km, cu o diferență pozitivă de nivel de 560 m.

Alergare – Proba de alergare, cu o distanță de 7 km, începe de pe Plai până sub vârful lui Crai și înapoi. Diferența de nivel pozitivă este de 210 m.

Details

Date:
Aug 19, 2017
Event Category:
Website:
http://www.faraasfalt.ro/triatlon-la-munte

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ