fbpx
Cum alegi o bicicletă în...
În decursul timpului am publicat diverse ghiduri de achiziționare de biciclete ...
Închiriază o bicicletă ...
Dacă te-ai decis că este momentul să trăiești experiența pe munte cu o bic ...
Cursuri biciclete MTB: cal...
Ești interesat de cursuri de MTB sau de o școală de biciclete? Ai nimerit la ...
Loading Events

« All Events

Ziridava Road Race 2019

April 14

Traseu: Arad – Zabrani – Chesint – Neudorf – Lipova

Ziridava Road Race” este un concurs de ciclism de sosea. Concursul se desfasoara cu plecare din Municipiul Arad, cartier Sannicolau Mic, strada Steagului nr. 34, judetul Arad catre localitatea Zabrani, traverseaza localitatea pana la Chesint, iar de acolo parcurge traseul spre Neudorf pana la intersectia cu drumul principal (DJ 682), unde vireaza la dreapta spre Lipova. Aici se va efectua o bucla, iar concurentii se intorc spre Zabrani si mai departe catre Arad. Sosirea va fi in acelasi punct cu plecarea. Traseul are o lungime de cca 50 km si este exclusiv pe asfalt. In punctul cel mai indepartat al traseului, concurentii au obligatia de a trece peste covorul de verificare.

Concursul se desfasoara in conditii de trafic rutier normal! Concurentii se obliga sa respecte regulile de trafic rutier conform legislatiei in vigoare. Incalcarea regulamentului rutier in timpul concursului atrage descalificarea!

Organizatorul va asigura voluntari insotitori pe motociclete, deschizator de drum pentru primul pluton si voluntari in intersectiile principale. De asemenea, pe traseu vor exista patrule ale Politiei. Totusi, fiecare concurent este obligat sa se asigure, sa semnalizeze schimbarea directie si sa respecte fiecare prevedere a legislatiei rutiere, fiind direct raspunzator pentru siguranta proprie si a celor din jur.

Details

Date:
April 14
Event Category:
Website:
http://www.euro-mediu.ro

Organizer

Asociatia Euromediu
Email:
contact@euro-mediu.ro
Website:
www.euro-mediu.ro

Venue

Ziridava Road Race
Sannicolau Mic, Arad Romania + Google Map
Website:
www.euro-mediu.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ