Alien Cycling Maraton Zalău 2011

0

23.10.2011: Organizat de Alien Cycling Zalau împreună cu Instituția Prefectului Sălaj, cu ajutorul ProfiCycling, echipa Alien Cycling, – Alien Cycling Maraton – vă invită să deveniți o parte dintr-o tradiție anuală în curs de stabilire, a curselor de cross country.

Pe lângă descoperirea frumusețiilor pitorești ale acestei zone, dezvoltând ciclismul montan cu trasee ce străbat dealurile, văile, cursurile de apa, pădurile munților Meses, veți avea parte și de superbe petice de istorie:

– Start și Finish din fața Instituției Prefectului Sălaj;
– traversând fostul drum roman (realizat în perioada 123 d.Ch.) ce unea pe vremuri provincia Dacia Porolissensis de Roma;

Trasele de 30km, 52km și 94 km – împărțite pe categorii de dificultate: Hobby, Race, Elite , precum și vârstă, sex – sunt gândite pentru amatori și profesionisti pe măsura – astfel încat toți concurenții să poată gusta din plin frumusețile săbatice ale județului Salaj.


Informații complete pe mtbmaratonzalau.blogspot.com.


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAnvelope pentru noroi (2012)
Articolul următorMichelin Junior Bike 2011
Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 150 de biciclete testate și evaluate în mod obiectiv. Pedalează din 1998 pe mountainbike și din 2009, aproape zilnic, pe site-ul de față.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ