Acum citesti
Au început înscrierile la Şugaş Race

timthumb.php

Au început înscrierile la a 3-a ediţie Şugaş Race, un concurs superb de toamnă ce se va desfăşura pe 10-11 octombrie la Şugaş Băi, lângă Sfântu Gheorghe.

Concursul este un eveniment de două zile, prima zi fiind dedicată alergării montane iar a doua MTB-ului. Traseele superbe parcurg crestele domoale ale munţilor din împrejurimi printre păduri îmbrăcate în hainele ruginii de toamnă. Atât la alergare cât şi la MTB, organizatorii oferă două trasee de lungimi diferite. De asemenea, toţi concurenţii au acces la spa-ul din staţiune.

Traseul de MTB este foarte plăcut, de viteză, dar cu denivelare destul de mare şi cu destule secţiuni tehnice. Este un traseu minunat pentru a încheia sezonul competiţional de MTB.

Iată afişul competiţiei şi câteva cuvinte de la organizatori:

SUGAS-TRAIL-RUNNING-AFIS-compresatÎncepând de azi vă puteți înscrie oficial la cea de-a 3-a ediție a Șugaș Race.  V-am pregătit probe surpriză premiate separat și trasee noi, atât la alergare cât și la MTB. Același gulyas secuiesc delicios, aceleași ape minerale revigorante, o taxă de înscriere menită să încurajeze cât mai mulți amatori să guste din atmosfera unui concurs de excepție, Kids Race, și un fond de premiere mărit substanțial datorită celor de la Autoliv, sponsorul principal de anul acesta.

Veți trece-n mare viteză prin Vâlcele – cândva renumita stațiune regină a apelor minerale, apoi, după alte suișuri și coborâșuri, pajiști și pășuni, centru de la Belin Băi vă așteaptă pentru hidratare și alimentare.

Finish în aceeași locație, relaxare, prieteni, impresii, tombolă și premiere.

Pe 10-11 octombrie locul tău e la Șugaș Race!

Mai multe informaţii şi înscrieri pe site-ul competiţiei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =