Acum citesti
Au început înscrierile pentru Măcin Mountain Fun 2015

Asociaţia Bike Works anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri pentru cel mai mare eveniment sportiv al anului din Munţii Măcinului (jud. Tulcea), unde pe 6 iunie 2015, are loc „Măcin Mountain Fun 2015”, competiţie în cadrul căreia se va desfăşura deja tradiţionalul concurs de ciclism montan Măcin XC (ediţia a treia), iar ca noutate în acest an şi un concurs de alergare montană denumit Măcin Cross. Astfel, pe site-ul oficial al concursului „Măcin Mountain Fun 2015”, la adresa http://mxc.bikeworks.ro/, toti pasionaţii de ciclism şi alergare montană pot completa, până pe data de 29 mai 2015, inclusiv, formularul online de înscriere.

macin

Concursul de MTB, Măcin XC 2015, are, din punct de vedere al dificultăţii două trasee. Unul de Amatori, în lungime de 35 km, care nu este foarte solicitant fizic şi are o tehnicitate usoara-medie, cea mai dificila parte a lui fiind o urcarea de aprox. 6 km lungime, iar cel pentru Elite are 45 km lungime şi prezintă 3 urcari solicitante dar si 3 coborari spectaculoase si in acelasi timp periculoase.

Cursa copiilor, KIDS RACE, presupune parcurgerea mai multor ture de către copii a unui traseu scurt in zona de start. Vor exista doua categorii mari de distractie pentru copii: MTB si alergare, concursul de copii fiind realizat de partenerii nostri, Asociatia de Turism Muntii Macinului.

Măcin Cross, concursul de alergare prezintă un traseu în lungime de 12 km pe care pasionaţii de alergare montană îl pot parcurge pe o buna si frumoasa porţiune din traseul de MTB Elite, după ce se va da startul ciclistilor.

„Incercam sa crestem amploarea si frumusetea evenimentului an dupa an, sa-l putem asemui zonei unde se desfasoara, Muntii Macinului. Suntem la rascrucea in care transformam concursul Macin XC in evenimentul Macin Mountain Fun, si va invitam pe toti sa participati cu noi la acest moment”, a declarat preşedintele Asociaţiei Bike Works, Silviu Negoiţă.

Cei interesaţi trebuie să ştie că taxa de participare la competitiile de MTB şi Cross este de 50 lei pana pe 15 mai si de 60 lei intre 16 si 29 mai (cand se inchid inscrierile online). La fata locului, in ziua concursului, se mai pot inscrie maxim 25 concurenti contra sumei de 85 lei. Pentru Kids Race inscrierea este gratuita.

In functie de darnicia sponsorilor, pe langa diplome, medalii si trofee, se vor acorda produse si alte premii, in bani însă doar la categoria MTB Elite. Orice intrebari, nelamuriri, propuneri aveti, trimiteti-le la [email protected], sau postati-le pe pagina de Facebook si imediat cum putem, va vom raspunde. De asemenea pe site-ul http://mxc.bikeworks.ro/ puteţi găsi deja o serie de informaţii suplimentare.

„Măcin Mountain Fun 2015” este organizat de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci şi Asociaţia Mecanturist. Parteneri media sunt Freerider.ro si Rock Fm, lista fiind deschisă tuturor celor interesaţi să ne sprijine în mediatizarea acestui eveniment sportiv.

Sponsori ai evenimentului sunt Alcovin Macin, Daily Open House, Giplast Balkans, Mausbike, şi aici lista fiind deschisă tuturor care doresc să sprijine „Măcin Mountain Fun 2015”.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =