Acum citesti
Au început înscrierile pentru Șugaș Race MTB și trail running

Cursă care deja a devenit tradițională la finalul sezonului, Șugaș Race își așteaptă din nou participanții în zona minunată din jurul stațiunii Șugaș Băi, în apropierea orașului Sfântu Gheorghe. Ca de obicei sunt așteptații atât iubitorii de MTB cât și cei de Trail Running.

Noutatea în acest an e că s-a decis încă de la început ca cele două curse să se desfășoare în weekend-uri diferite.

Astfel, pe 23 septembrie sunteți așteptați pentru maratonul de MTB. Acesta se va desfășura pe 2 trasee, ambele superbe și cu o dificultate medie. Cel scurt are o lungime de 35 km cu o diferență de nivel de 1150 m în timp ce traseul lung, ce trece prin minunatele zone de creastă din jur, are o lungime de 60 km cu 1950 m de denivelare și este după părerea noastră abordabil de oricine cu o pregătire medie.

Iubitorii de trail running sunt așteptați pe 14 octombrie, de asemenea cu două curse. Cea scurtă va avea 18 km cu 750 m denivelare în timp ce traseul lung va avea 25 km cu 1000 m diferență de nivel.

Înscrierile au început deja pe pagina competiției iar până pe 30.07.2017 aveți parte de un tarif redus, după care taxa de înscriere va crește treptat până în ziua cursei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 4 =