Acum citesti
Bike Marathon 3Mountains

Peisajul competitiilor de mountainbike din Romania este bogat si divers, avem maratoane si XC-uri, avem competitii “all year around”, cu trasee accesibile sau tehnice, cu zeci, sute sau am vazut in acest an chiar o mie de participanti, sub egida federatiei sau particulare, cu premii mai mari sau mai mici, cu ani de experienta sau la prima editie si… din 3-4 iulie 2010 o noua incercare: BikeMarathon 3 Mountains.


Maraton de mountainbike, pe etape pentru inceput doua! Este un pas pe care putini romani l-au facut, e timpul sa incerci si tu!


Daca insa doar acum descoperi tainele mountainbike-ului, te rugam sa mai astepti un an. Maratonul celor 3 Munti este o cursa dificila, solicitanta, care cere permanenta atentie si experienta participarii la alte maratoane. Este o cursa cu urcari tari si coborari tehnice, cu impins si carat bicicleta, pe poteci singuratice si pe drumuri cu trafic deschis, pe piatra, pamant sau iarba, prin apa, asfalt sau pe radacini, este o cursa care sunt convins ca va naste trairi diverse.


Detalii pe carpathianman.ro.


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =