Acum citesti
Carpathian Adventure Romania 2010

Carpathian Adventure este o competiţie de aventură clasică de trei zile, prin care se cunosc oameni, se încheagă echipe, se leagă prietenii, se întrec în numeroase activităţi outdoor şi în tot acest timp au parte de frumuseţea şi sălbăticia naturii din România.


Ne place aventura si ne plac provocările


Deseori ne întrebăm: Care sunt limitele noastre? De ce suntem capabili? Cum ne comportăm şi cum rezolvăm situaţii extreme? La competiţia Carpathian Adventure organizată de Outward Bound Romania găseşti răspuns la astfel de întrebari.


A lărgi limitele


Carpathian Adventure nu este doar o încercare fizică – deşi solicită plămânii, picioarele, articulaţiile – bătălia se dă şi la nivel mental, emoţional şi spiritual.


Este vorba despre echipă


La acest concurs deseori trebuie să iesi din zona ta de confort. Asta înseamnă că pui la o parte egoismul în beneficiul echipei, fiindcă poţi ajuta în foarte multe feluri.


Veţi concura în numeroase discipline outdoor pentru a ajunge la linia de sosire, cum ar fi tura montană, tura de bicicletă, probe de alpinism şi speologie, construire de plută şi plutărit.


Pentru mai multe informaţii despre ediţiile anterioare poţi citi rapoartele acestora accesând anul din partea stânga a acestei pagini. Dacă doreşti să afli informaţii despre Carpathian Adventure 2010 citeşte cu atenţie paginile următoare şi abonează-te la newsletter, pentru a primi informaţii lunar despre competiţie.


Carpathian Adventure 2010


Locaţia: M-ţii Călimani şi M-ţii Gurghiului
Perioada: 11-15 august 2010
Tabăra de bază: Sovata


* Probele competiţiei:
+ tură montană
+ tură de ciclism montan
+ probe de corzi


* Categorii:
+ avansaţi: 250-300 km
+ amatori: 200-250 km


Detalii complete pe carphatianadventure.ro.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + eighteen =