Acum citesti
Mai sunt 3 zile de înscrieri la RGT Drumul Vinului din 09.04

În cazul în care nu ați făcut-o încă, mai aveți la dispoziție 3 zile, până pe 05.04, să vă înscrieți la una dintre cele mai provocatoare curse de șosea de la noi și prima din sezon, Road Grand Tour – Drumul Vinului! Urcați în forță celebra cățărare de la Crama Seciu și pedalați pe dealurile din jur într-un peisaj superb și (sperăm) sub căldura plăcută a soarelui de primăvară, mult așteptat de toată lumea!

Traseul din acest an a fost modificat pentru un start mai sigur, astfel că plecarea oficială cronometrată se va face de pe plat, la mijlocul buclei clasice deja de 24 km. Astfel, cei de la traseul lung vor avea de parcurs 4 bucle și jumătate, ceea ce înseamnă 5 urcări la Crama Seciu față de 4 în edițiile anterioare, în timp ce tura scurtă va cuprinde 2 bucle și jumătate și 3 urcări la Crama Seciu față de 2 înainte.

Premiile sunt consistente, kit-ul de participare e generos și în plus veți avea ocazia să concurați alături de cei mai buni cicliști de șosea din România! Puteți să vă înscrieți și să aflați mai multe pe pagina competiției! Înscrierile la fața locului nu sunt posibile!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =