Acum citesti
Câștigă o înscriere gratuită la Salzkammergut Trophy 2018, în Austria!

Salzkammergut Trophy este cel mai mare maraton mtb de o zi din Vestul Europei. Evenimentul  nu este doar un simplu concurs ci un festival al bicicletei. Este momentul când bicicleta este elogiata pentru ceea ce este – obiectul și activitatea care ne oferă atât de multă plăcere și satisfacție. Ediția de anul acesta are loc în perioada 14-16 iulie, cursa efectivă fiind sâmbătă pe 15.

foto Sportograf.com

Salzkammergut Trophy  este un eveniment complex mai ales mulțumită numărului mare de distanțe de concurs pe care le oferă. Concurenții pot participa la nu mai puțin de 7 trasee! De la cel mai scurt de doar 22 km la cel mai lung de 210 km!

Cursa are loc în fiecare an în Austria, startul fiind în mica localitate Bad Goisern. Evenimentul este unul de o amploare extraordinară, la start aliniindu-se în fiecare an peste 5000 de concurenți. Adaugă aici și miile de spectatori și susținători, plus expoziția cu articole de ciclism de la fața locului și obții unul din cele mai mari evenimente velo ale Europei.

Anul acesta organizatorul ne-a oferit trei înscrieri gratuite pe care să le acordăm cititorilor noștri. Înscrierea este valabilă pentru orice distanță de concurs. Dacă câștigi, îți poți alege să concurezi la oricare din cele 7 trasee. În mod normal, taxa de participare variază între 30 euro și 95 euro în funcție de data la care faci înscrierea și lungimea traseului la care dorești să participi.

Pentru a câștiga una din cele 3 înscrieri, trebuie să ne trimiți un „race report” de la un concurs la care ai participat în trecut. Articolul trebuie să insiste pe partea amuzantă a aventurii și poate mai puțin pe partea sportivă. Dorim să promovăm nu doar latura sportivă a competiției ci și plăcerea pură de a te da pe bicicletă, într-un peisaj austriac alpin care aproape nu are egal în lume.

Trimite povestea ta la echipa{at}freerider.ro până cel târziu pe data de 31 martie 2018. Toate articolele vor fi publicate pe Freerider.ro simultan, centralizate pe o pagină specială. Vor câștiga cele mai votate 3 articole.

Votul se desfășoară astfel: în perioada 1-15 aprilie articolele vor fi votate de cititori, pe de o parte și de redactorii Freerider, pe de alta parte. Importanța voturilor va fi 50% cititori și 50% redactori.

Pentru a vota trebuie să dai Like la finalul respectivului articol. În josul paginii vei găsi butoanele de social media.

După încheierea perioadei de vot urmează perioada de deliberare care se încheie pe data de 22 aprilie. Pe data de 23 aprilie vor fi anunțați cei 3 câștigători.

Premiul oferit include doar înscrierea gratuită la concurs. Nu include alte cheltuieli de deplasare, cazare, masă, bere nefiltrată…

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 17 =