Clubul de Ciclism si Ecologie IaşiBike anunţă Roţi pe Gheaţă 2016

0

Clubul de Ciclism şi Ecologie IaşiBike propune deschiderea sezonului competiţional de bicicletă cu a 5a ediţie a concursului de ciclism cross country Roţi pe Gheaţă. Evenimentul are loc pe 13 februarie în pădurea de pe malul lacului Ciric, Iași. Este un concurs de Cross Country pe zăpadă destinat amatorilor. Organizatorii anticipează la start un număr aproximativ de 70 concurenţi.

roti pe gheata foto youtube mirramoto
Sursa foto Youtube / MirraMoto

Concursul este de tip cross country pe un traseu în buclă de 4 km şi o diferenţă de nivel de 50 m. Bucla este parcursă de mai multe ori în funcţie de categoria la care te-ai înscris. La ediţia de anul trecut au fost organizate trei categorii de concurs: Race – cu 5 ture (22,5 km), Hobby – cu 3 ture (13,5 km) şi Hobby Feminin – tot 3 ture.

Pentru înscrieri te invităm să vizitezi site-ul evenimentului rpg.iasibike.ro

roti_pe_gheata foto bikeworks-ro
Sursa foto bikeworks.ro
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLecţii de viaţă dintr-o tură de bicicletă de 11.300 km
Articolul următorOferte Biciclete 18-24 Ianuarie 2016
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ