Acum citesti
Ultimele zile de pre-înscriere la Oetztaler Radmarathon!

header_startseite_soelden,method=render,prop=data

Doar până în data de 29 februarie se mai pot face înscrieri la tragerea la sorți pentru un loc la ediția 2016 a celebrului concurs de șosea de amatori Oetztaler Radmarathon!

Traseul, parcurs deja de un număr destul de mare de români în ultimii ani, este considerat unul dintre cele mai grele concursuri de ciclism de amatori din lume. Lungimea traseului este de 238 km iar diferența de nivel pozitivă cumulată este de 5500 m. Traseul are forma unui circuit cu startul și sosirea în Solden, circuit care trece peste patru pasuri montane celebre: Kuhtai, Brenner, Jaufenpass și necruțătorul Timmelsjoch la final, cu nu mai puțin de 1759 m de urcare începând cu km 183!

hoehenprofil,method=render,prop=data

Personal consider că acest concurs este ceva ce nu trebuie să lipsească din palmaresul unui ciclist serios. Nu este așa de greu cum pare, dar nu e nici ușor. Este cu siguranță o experiență ce merită trăită de oricine este capabil să pedaleze pentru 10-12 ore.

Pentru a participa, trebuie să vă înscrieți pe site-ul competiției la o tragere la sorți, costul fiind de 5.90 euro. Din cei peste 20.000 de doritori vor fi apoi selectați prin tragere la sorți pe 8 martie în jur de 5000 de participanți, care au obligația să își plătească taxa de înscriere. Locurile celor ce nu o fac vor mai participa la o tragere la sorți pe 19 aprilie.

Există și alte modalități de a accesa un loc, fie prin cumpărarea unui pachet complet cu cazare și masă în zonă, fie printr-o taxă mărită cu o sumă ce va fi donată unei organizații caritabile.

Pentru informații complete puteți accesa site-ul competiției.

Aveți aici și rezumatul video al ediției 2015:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 9 =