Aproximativ 700 de bicicliști, prezenți la Galațiul Pedalează

0

Aproximativ 700 de bicicliști au răspuns pozitiv invitației lansate de către Asociația Bike Works și au pedalat duminică, 12 mai 2019, pe principalele artere de circulație din municipiul Galați.

De la organizator:

”Suntem într-adevăr mulți bicicliști în Galați, iar acest lucru s-a văzut. An de an crește numărul celor care îndrăgesc mersul pe bicicletă și a fost o bucurie să fim împreună noi, bicicliștii, să pedalăm cu voie bună și să socializăm. A fost o acțiune de succes, pe care promitem să o repetăm. Le mulțumim tuturor participanților, celor implicați în buna organizare și desfășurare a evenimentului, precum și autorităților. Cu Bike Works, tot Galațiul Pedalează!”, spune Ciprian Jiga, reprezentant Bike Works și cordonatorul acțiunii Galatiul Pedalează.

Traseul parcurs de coloana de bicicliști a fost următorul: esplanada Sălii Sporturilor – str. Brăilei – str. Cloșca – Faleza Superioară – str. Prelungirea Traian – Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică.

Prin intermediul evenimentului ”Galațiul Pedalează”, aflat la a treia ediție, Asociația Bike Works și-a propus promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul și sănătos, precum și conștientizarea șoferilor privind creșterea numărului de bicicliști pe străzile din municipiul Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați, atunci când sunt întâlniți în trafic.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSRAM reduce prețul la tehnologia 1×12 cu SX Eagle
Articolul următorMaratonul Vinului – anul acesta cu noroi
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ