Acum citesti
Au început înscrierile pentru Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei, concursul de mtb și alergare cu start și finiș în Râmnicu Vâlcea, anunță deschiderea înscrierilor.

De la organizator:

Intra in ritmul Maratonului Olteniei, 26-27 august! Rezerva-ti locul la cursa preferata, de MTB (26 august) sau Trail Run (27 august) sau la amandoua!

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, pune pentru al 5-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana si lanseaza invitatia tuturor iubitorilor de sport in aer liber de a intra in ritmul naturii si al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country. Astfel, pentru editia din 2017, alergatorii si biciclistii amatori se vor putea intrece in patru probe consacrate, MTB Cross-country pe doua variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, si lung – de 51 km si Trail Running pe doua trasee: unul de semimaraton, de 22 km, si un cros de 10,5 km.

Contravaloarea taxelor de participare si cea a donatiilor individuale facute de sportivi direct pe site, alaturi de cele ale partenerilor si cele ale companiei CEZ Romania vor fi directionate integral catre dotarea cu echipamente medicale performante a Centrului de Transfuzie Sanguina (CTS) Valcea.

Ce am facut in 2016

Anul trecut s-au inscris la start 543 de sportivi – 292 participanti la cursa de MTB, 256 de participanti la cursa de TRAIL si 135 de copii cu varste intre 4 si 13 ani. Ajutoare de nadejde au fost cei 102 angajati CEZ inscrisi ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza „cursa 4×4 pentru corpul tau!”

Suma stransa din taxele de participare, la care s-a adaugat cea donata de CEZ Romania, in valoare totala de 15.000 Euro, a fost utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea.

Urmariti indeaproape www.maratonulolteniei.ro si paginile de Facebook www.facebook.com/MaratonulOlteniei si https://www.facebook.com/energiepentrubine si veti afla la timp informatii despre eveniment, sfaturi de pregatire si experiente din anii anteriori.

Te asteptam la start in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea! Spor la antrenamente!

* Primii 50 de participanti care se inscriu la fiecare dintre probe (MTB 33/MTB51) sau TRAIL (TRAIL 10/TRAIL 22) au o taxa promotionala de 50 lei; Primii 5 participanti care aleg pachetul combo MTB+TRAIL au o taxa promotionala de 75 lei (indiferent de combinatia aleasa). Perioada de valabilitate a ofertei Happy este până pe 19 mai, in limita locurilor disponibile.

Cum te inscrii:

Completeaza formularul de inscriere disponibil online, pe site.
Plateste taxa de inscriere prin una dintre urmatoarele variante:
Plata online urmand linkul cu instructiunile
prin transfer bancar in contul Asociatiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu din Bucuresti, cont in lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917. Consulta regulamentul probei de MTB si Trail Run aici!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − one =