Acum citesti
BițaColor și Retro Velo România anunță Bucharest Bicycle Vintage Show 4

BițaColor împreună cu Retro Velo Romania te invită la cea de a patra ediție a Bucharest Vintage Bicycle Show, sâmbătă, 21 septembrie la Roaba de Cultură, în parcul Herăstrău din București.

De la organizator:

Dacă și ție îți plac bicicletele vechi sau dacă ai una cu care te mândrești, vino sâmbătă, pe 21
septembrie, în parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură. BițaColor și Asociația Retro Velo România te așteaptă cu biciclete rare (mai vechi de 1989) și cei mai pasionați colecționari din domeniu.

”Asociația Retro Velo România, prin obiectul ei de activitate, sprijină acest eveniment ca un demers pentru aducerea sub același numitor comun al pasionaților de biciclete vechi. Cultura acestui domeniu nu este un subiect nou la noi în țară, dar strângerea sub aceeași umbrelă a iubitorilor de biciclete vintage reprezintă un deziderat al asociației noastre.” a declarat Radu Selejan, președinte și membru fondator al Asociației Retro Velo România.

”Credem că bicicletele sunt nemuritoare și suntem obsedați de bicicletele vechi. Recondiționăm biciclete de aproape 8 ani și, în tot acest timp, am readus la viață sute de biciclete. Acest eveniment este ocazia noastră de a îi reuni pe toți cei care sunt la fel de pasionați ca noi” a declarat Lucian Simion, fondatorul BițaColor și organizatorul acestui eveniment.

De ce să vii la Bucharest Vintage Bicycle Show?
-Vei afla tot ce vrei să știi despre biciclete vintage și te vei întâlni cu cei mai pasionați colecționari.
– Vei cunoaște membri fondatori ai singurei asociații de profil de la noi din țară pentru biciclete
vintage, Asociația Retro Velo România. De asemenea, vei putea admira bicicletele pe care aceștia le aduc, adevărate obiecte de cult pentru domeniul bicicletelor vintage.
– Vezi cele mai impresionante colecții personale de biciclete vechi: cursiere de oțel, biciclete de pistă, biciclete de oraș clasice și biciclete de damă.
– Îi cunoști pe cei care recondiționează, restaurează și colecționează biciclete vintage, sau cei care dezvoltă ateliere în acest domeniu.

Dacă ai o bicicletă cu care te mândrești, construită înainte de 1989, vino cu ea la Bicycle Vintage Show să o arăți tuturor.

Pe lângă partea de Vintage Show va fi și un talcioc de biciclete, unde oricine poate veni cu biciclete, piese și accesorii vintage pentru a le oferi spre vânzare sau schimb.

Parteneri: Roaba de Cultură, Amsterdam Stories, Șnur, La Vita E Velo, Magazin biciclete Bici Time, Biciclete Borduz, Zubyss Cicles, Horia Nitu, Minor Swing, Wood be Nice

Despre BițaColor:
BițaColor este primul atelier de recondiționat biciclete din România. Fie că-ți dorești un cadru într-o culoare nouă sau vrei să readuci la viața bicicleta veche a bunicului tău, la BițaColor găsești idei, inspirație și oameni pasionați de bițe frumoase.

Despre Retro Velo Romania:
Asociaţia Retro Velo România a fost fondată din dragoste pentru biciclete bine făcute, frumoase și, nu de puține ori, cu valoare istorică. Vehiculele pe două roți au fost prezente în ultimii 200 de ani într-un mod unic în istoria și dezvoltarea societății și într-o anumită măsură au contribuit la modelarea acesteia. Asociaţia Retro Velo România doreşte să devină un nucleu al împătimiţilor bicicletelor vintage, al celor care dau trendul în direcţia aceasta şi, nu în ultimul rând, al profesioniştilor în materie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 14 =