Acum citesti
Bryton lansează noul ciclocomputer Rider 420 – “Pur și simplu precis”

Bryton a lansat noul ciclocomputer Rider 420 de bicicletă bazat pe GPS, ce combină un design hardware îmbunătățit cu un ecran mai bun și noi funcții, ce includ informații mai bune cu privire la traseul de urmărit și puncte de interes. Alte funcții îmbunătățite sunt autonomia de 35 ore și compatibilitatea cu powermeter BLE.

„Cu această generație de ciclocomputere bazate pe GPS am dorit să reinventăm experiența utilizatorului din interior spre exterior”, spune Fema Chueh, Senior Product Research & Development Engineer la Bryton. „Am început cu ecranul pe care l-am făcut să fie mai vizibil, lucru care va îmbunătăți foarte mult experiența ciclistului. Apoi am dorit să facem ca exporarea locurilor necunoscute să se facă fără griji, așa că am inclus un mod mai bun de urmărire a track-ului, cu informații detaliate de navigare turn-by-turn, dar am inclus și Puncte de Reper – POI în navigație. De asemenea am adăugat support pentru powermeter BLE, am îmbunătățit estetica și designul și am păstrat multe din specificațiile bune pentru care Bryton este cunsocut, cum ar fi semnalul GPS primit de la 5 sisteme de sateliți, autonomia de 35 ore, cele peste 80 de funcții și multe altele.”

Pentru cicliștii care caută să exploreze trasee noi, Bryton Rider 420 include o nouă funcție de urmărire a traseului, cu navigație „turn-by-turn” ce include numele străzilor și navigație completă la nivel global – Global Navigation Satellite System (GNSS). Ecranul noului Rider 420 afișează și informație în timp real despre distanța până la următorul POI sau Peak, oferindu-ți astfel o nouă perspectivă asupra turei pe care o faci.

Având peste 80 de funcții, noul Rider 420 a fost gândit de la început să fie pe cât de simplu de folosit pe atât de puternic, țelul fiind lansarea unui ciclocomputer GPS pe care trebuie doar să-l pornești și să pleci în tură.

Dintre noile specificații enumerăm:

Ecran clar și cu contrast puternic

Gândit să fie cât mai vizibil cu putință, Rider 420 dispune de un ecran alb-negru clar de 2,3 inch. Ecranul de calitate oferă vizibilitate bună privit din orice direcție. Cu un număr de până la 8 câmpuri per pagină, este posibil să vezi toate informațiile care te interesează dintr-o singură privire.

Arată drumul

Dă frâu liber spiritului aventuros cu funcția de urmărire a traseului a noului Rider 420. Este acum mai ușor ca niciodată să planifici și să creezi excursii folosind aplicația Bryton Active App, să încarci track-uri în format .gpx în Bryton Active și să sincronizezi activitățile cu Strava, Komoot și RideWithGPS.

Având navigație „turn by turn”, noul computer oferă informații despre numele străzilor, distanța și direcția înainte de fiecare viraj.

Rămâi motivat cu informații despre POI/Peak

Este întotdeauna bine să știi distanța până la următoarea oprire. Te simți motivat, dar este și informație utilă. După ce ai setat informațiile despre Punctele de reper care te interesează, poți verifica distanța până la următorul POI, atunci când ești în modul Follow Track. Acest lucru îți permite să iei deciziile corecte.

Precizie absolută – support pentru 5 sisteme de sateliți

Noul Bryton Rider 420 încorporează recepție de la 5 sisteme diferite de sateliți: GPS (SUA), Glonass (Rusia), BDS (China), Galileo (Europa) și QZSS (Japonia). Acest lucru permite ciclocomputerului o „achiziție” mai rapidă a semnalului GPS și o acoperire mai bună de semnal indiferent de locația ta, dar mai ales când ești între clădiri înalte sau într-o pădure deasă.

Support dual ANT+ și BLE pentru senzori – acum și pentru Powermeter

Noul Rider 420 oferă compatibilitate ANT+ și BLE pentru senzorii pe care dorești să-i „împerechezi” cu ciclocomputerul. Pentru o experiență și mai bună Rider 420 oferă support și pentru powermetere. În plus, sistemul BT îmbunătățit oferă stabilitate mai bună a conexiunii și a înregistrării informațiilor.

Support pentru pedale cu powemetru

Rider 420 este compatibil și cu pedalele cu powermeter. Tot ce trebuie să faci este să introduci lungimea brațului pedalier pentru a avea o calibrare precisă.

Intensitatea reglabilă a iluminării ecranului

Făcut pentru a îmbunătăți experiența pe bicicletă și ziua și noaptea, Rider 420 dispune de opțiunea unei iluminări reglabile a ecranului, pentru ca noaptea strălucirea acestuia să nu devină deranjantă.

 

 

Noul Bryton Rider 420 are un preț anunțat de 129,95 euro și va fi disponibil pe piață începând cu septembrie 2019 prin rețeaua de distribuție a importatorului BikeFun.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 1 =