Acum citesti
Câmpina Open MTB 2018 anunță traseu nou

Organizatorii maratonului mtb Campina Open MTB anunță o variantă nouă de traseu. De asemenea, înscrierile sunt anunțate să înceapă pe data de 1 iunie.

De la organizatori:

Anul acesta ne-a fost greu. Ne-am chinuit mult să găsim o soluție alternativă pentru traseul avariat din pădure.

Am căutat și am căutat și în sfârșit avem o opțiune funcțională. Un traseu cu lungimi asemănătoare cu ce v-am obișnuit, care include acum și o porțiune de aproximativ 5 km de asfalt.

Veștile bune sunt următoarele:

  • peisajul este frumos și pitoresc
  • traseul este mai ușor de parcurs
  • nu mai există intersectări ale rutelor
  • vom putea interveni mult mai ușor în orice situație
  • estimăm aproximativ șase treceri spectaculoase prin râu (vom avea grija sa avem fotograf acolo)

O altă veste bună este că imediat ce avem acordul Primăriei pentru închiderea porțiunii respective, vom deschide înscrierile – noi ne-am propus data de 1 iunie.

foto @CampinaOpenMtb

Anul acesta, cea de-a șasea ediție a competiției CAMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, are loc pe 8 septembrie 2018. Întrecerea, care se desfășoară pe dealuri prahovene, este un eveniment sportiv aflat la cea de-a șasea ediție, scopul fiind de încurajare a unui stil de viață sănătos, dar și de promovare a Municipiul Câmpina și împrejurimile sale.

Concursul are și o componentă caritabilă , întrucât sumele rezultate din taxele de participare vor fi utilizate pentru proiecte în beneficiul copiilor cu autism, derulate de Fundația Romanian Angel Appeal.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =