Acum citesti
Câștigătorii “Junior Bike Race 2017”

Peste 230 de copii, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, au participat sâmbătă la competiția de ciclism “Junior Bike Race”, desfășurată la Ciugud, în județul Alba.

Foto @primariaciugud

“Ne bucură creșterea constantă a numărului participanților în competițiile dedicate copiilor. Cu ajutorul partenerilor, sponsorilor și colaboratorilor noștri, 234 de copii au participat gratuit la această ediție. Fiecare participant a beneficiat de pachet de înscriere (conținând rechizite, dulciuri și număr de concurs), cronometrare, alimentare / hidratare la sosire și medalie de participare. Primii 3 clasați la fiecare categorie au primit premii constând în medalie, diplomă și produse oferite de către sponsori. Câștigătorii categoriilor au ridicat trofeele JBR2017. Cei mai mici dintre participanți au fost încurajați pe traseu de către părinți și Mickey Mouse, bucuria putându-se citi pe chipurile lor. Ne-a bucurat prezența unui public numeros venit să susțină participanții, precum și prezența concurenților din alte județe (Cluj, Sibiu, Bihor, Mureș, Hunedoara). Un fapt inedit a fost prezența a două mici bicicliste din Mexic. Nu a lipsit muzica bună, baloanele și micul atelier de modelaj al clovnului Pong. Toți concurenții au participat la tombola organizată imediat după premiere, fericitul câștigător plecând acasă cu o bicicletă Merida.

Foto @primariaciugud

A plouat miercuri și joi, vineri a fost soare și traseul s-a uscat în totalitate, fiind perfect ciclabil în ziua concursului. Vremea excelentă a contribuit într-o mare măsură la reușita concursului. A fost o atmosferă relaxată, cu public numeros și foarte multă bună dispoziție. Mesajul nostru a fost înțeles și părinții ne-au fost alături. Copiii au fost încurajați, susținuți zgomotos, reușind împreună să le facem o zi deosebită.” reprezentant Bicheru Cycling.

Clasamentul este afișat pe site-ul competiției, iar pozele și filmele de la eveniment pe pagina de facebook dedicată.

Concursul Junior Bike Race 2017 a fost organizat de „Bicheru Cycling” în parteneriat cu Primăria comunei Ciugud. Evenimentul a fost posibil și datorită sponsorilor și partenerilor: DJST Alba, Ballansportswear, Cora Trade Center, Alpin 57 Lux, Alba Sport Vision, Ping și Pong, Dacia Market, Albalact.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =