Acum citesti
Cea de a VI-a ediție Câmpina Open MTB – Race For Autism vine cu cel mai generos fond de premiere

Fondul de premiere pentru ediția de anul acesta de la Câmpina Open MTB, care va
avea loc sâmbăta 2 septembrie pe platoul Muscel, depășește 31.000 lei.

Principalul susținator al premiilor, ca și la edițiile anterioare, OMV Petrom asigură fondul de premiere în bani, pentru categoriile Elite, Junior Elite, General Traseu Lung și General Traseu Scurt. Premiile în bani ating în acest an valoarea de 10.000 lei. De asemenea, fondul de premiere pentru categoriile de vârstă (traseu lung, traseu scurt, copii și corporate) depășește peste 21.000 lei și este susținut de OMV Petrom, Decathlon, Himalaya Adventure și CityHunt.

Pe lângă pemiile oferite câștigătorilor, toți concurenții pot participa la tombolele organizate după premiere. Singura condiție este ca aceștia să fie prezenți pentru a ridica premiul în momentul desemnării câștigătorilor. Între premiile oferite, majoritatea produse de biking, se remarcă bicicleta MTB oferită de IDEAL și o canepea oferită de LEMET.

Tricourile participanților și ale voluntarilor, în valoare de 17.000 lei, au fost realizate și anul acesta cu suportul Lemet – susținător principal. Lemet asigură de asemenea și poarta de start și podiumul de premiere.

Competiția Câmpina Open MTB – Race For Autism este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal (www.raa.ro) și Asociația Glasul Autismului, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpina și Consiliului Local Câmpina, Primăriei Comunei Cornu și Romsilva. Fondurile strânse în cadrul competiției anul trecut au fost utilizate pentru organizarea unui curs de terapie 3C adresat unui număr de 15 părinți care au copii cu autism, organizarea unei tabere pentru
10 familii în componența cărora se regăsesc, atât copii cu autism, cât și copii tipici precum și pentru achiziționarea unor materiale și publicații de specialitate destinate Centrului de zi Sfânta Filofteia din Câmpina.

Evenimentul este susținut de OMV Petrom, Lemet, Lidl România, Gatorade, Regina Maria, Bergenbier, Autoklass, Algida, BGS, BikeXpert, Ambulanta de Biciclete, Shimano, Angelli, Garmin, Himalaya Adventure, SCOTT, Dr. Oetker, Soceram, Sloop, CityHunt, Asociatia Spitalului Voila, Ideal, RadioAmatori Campina, Cannodale, Floricon, Fundația Dr. Dinu și Fablab.

Nu rataţi ultimele zile de înscriere!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 8 =